Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER 1) Şizofrenler 2) ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! anaa tırstım basta bakmadım biliyomusun ![]() ama ne bilim pcden etklemez diye düşünüyorumm... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! ben şizogfren değilim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! kız güzelmiş... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! ee bu resim bende zaten hep vardı kardeşim beğenmiş kaydetmişti.....bu hikaye yalan saçma inanmıyorm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! kız çok etkileyici şu an intihar edebilirim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! kız güzelde gerisi yalan | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! bu konu açılmıştı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! kız gzlmiş cidden.. (: intihar edenlerde de aklı yokmuş ne diyim (: hasta insanalr ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
Cevap: Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! tombulcum ben bu konuyu açtım lütfen konu açarken dikkat edelim sadece senin için söylemiorum bunu yanlış anlama oke: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan Bu Kıza Bakıp İntihar Edenler Varmış ...:D! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır. BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER 1) Şizofrenler 2) ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |