Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan Zamanda Yolculuk Yaptığı İddaa Edilen Adam Konusunu Görüntülemektesiniz.=>HAFTADA 800 DOLARINI 350 MİLYON DOLARA ÇIKARAN YATIRIMCI, İNSİDER TRADİNG SUÇLAMASIYLA KARŞILAŞINCA "BEN ASLINDA 2 BİN 256´DAN GELEN ZAMAN YOLCUSUYUM" ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: Zamanda Yolculuk Yaptığı İddaa Edilen Adam sallıyo ya inanmayın !! | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
Cevap: Zamanda Yolculuk Yaptığı İddaa Edilen Adam kesin bilgi sızdırmıstır | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Zamanda Yolculuk Yaptığı İddaa Edilen Adam bende zaten 1453 ten geldim fatihle kankaydık biz o hıyar padişah olduktan sonra unuttu bizi töbee | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Zamanda Yolculuk Yaptığı İddaa Edilen Adam neden olmasın :![]() ![]() ![]() benim düşüncem bu kadar basit benim beynim alıyorsa bunları yani düşünebiliyordum gidebiliceğimi düşünebiliyordum neden olmasın? haaa tabi bu adam sallıyo ayrı konu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan Zamanda Yolculuk Yaptığı İddaa Edilen Adam Konusunu Görüntülemektesiniz.=>HAFTADA 800 DOLARINI 350 MİLYON DOLARA ÇIKARAN YATIRIMCI, İNSİDER TRADİNG SUÇLAMASIYLA KARŞILAŞINCA "BEN ASLINDA 2 BİN 256´DAN GELEN ZAMAN YOLCUSUYUM" ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |