Sahte Rumuzla Sanal İntikam İnternette tanıştığı kadının kendisinden aldığı parayı ödemeyip kayıplara karışmasına kızan Ayhan A.¤ aynı sohbet odasında başka bir isimle bağlantı kurduğu kız arkadaşının çıplak görüntülerini internette yayımladı.
E.T. adlı genç kadın¤ bir süre önce savcılığa yaptığı başvuruda¤ çıplak görüntüleri karşılığında kendisinden para istendiğini ve görüntülerin internette yayımlandığını belirtti. Polis¤ görüntülerin Ayhan. A. adlı bir kişi tarafından servise konulduğunu saptadı.
A.¤ tehdit ve şantaj suçlamasıyla gözaltına alındı. Bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası A. şunları söyledi: "Bir ilişki yaşadık. Bir ayın sonunda benden 'borcum var' diyerek 4500 YTL istedi. Parayı verdim. Ancak 3 gün sonra bağlantımız koptu. Kendimi aldatılmış hissettiğim için¤ başka bir resim ve isimle kendisine mesaj attım. Amacım parayı almaktı."
A.'nın¤ genç kadından önce 5 bin YTL¤ daha sonra da 15 bin YTL istediği iddia edildi. Sitede yapılan araştırmada¤ A.'nın yaptığı sanal sohbetlerde "Ben de göğsüme silikon yaptıracağım¤ seninki nasıl¤ gösterir misin?" diyerek çeşitli kadınların görüntülerini kaydettiği¤ daha sonra da şantaj yaptığı belirlendi. |