Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan Tangalı Erkek' e Linç Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: zahsenk Nickli Üyeden Alıntı bırakın kim ne istiyorsa giysin...böyle saçmalıkmı olurr offf ii da abartma millet o zaman çırılçıplak ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
| |
Cevap: Tangalı Erkek' e Linç iyi yapmışlar sokağa her elbiseyle çıkılır mı? | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: Tangalı Erkek' e Linç zhahaha olaya bak yaaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
Cevap: Tangalı Erkek' e Linç rahatsız olabilirsiniz... vs vs vs ama herkes sokakta istediği gibi gezebilir isterse çıplakk, ben çok üzülürm evet bnm inancmm açısından ama... inancım ya da değerlerim özgürlüklere engel değildir... Kafası açık diye kafasına taş yiyen kadınlar var..şeriatla yönetlen bi ülkede.. onu takdir etmezsiniz... gelip buna normal bakarsınız... ne farkı var söyleyin bana... madem özgürüz....yok ben özgür değilim eylemleri kısıtlarım derseniz o ayrı...adam devlet dairesinde okulda vs değil bu arada... tamam arkadaşlar hepinize saygılarımı sunuyormm.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
Cevap: Tangalı Erkek' e Linç kesin bu adamda genetik bi bozukluk vardır yani fatih ürek gibi bşedir bu sn bangladeşde tanga niye giyiyon kardeşim millet açlıktan g.çtüne don alamıo sen tangayla gezion vay anasını ya ![]() ![]() ![]() ![]() ama bellide olmas belki de adam fukaralıktan yarım don giyiyodur![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan Tangalı Erkek' e Linç Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: zahsenk Nickli Üyeden Alıntı bırakın kim ne istiyorsa giysin...böyle saçmalıkmı olurr offf ii da abartma millet o zaman çırılçıplak ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |