Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan gEnC BiR KıZıN ÖLüMü Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tamamen Gerçek Hayattan Alıntı Bu Aşk Hikayesini Okurken Çok Duygulanacak Hüzünlenecek ve Bu Hikaye\\\'nin Etkisinde Kalacak ve Bu Etkiyi Üzerinizden ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü ayy çok feciymiş yaa:|:|:S:Sallah kimseyi sewdiğinden ayırmasnn..:S | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü gerçekten çok güzel ellrine sağlık heyecanla okudum ne olacak acaba diye ama kötüymüş ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü Ayyy..ben kaldıramıyorum böle seyleri=S okumasaydım keşke..Cok sağol paylaşım için =) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü benmde ellerm terledi.. Allah sevenleri ayırmasın... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü walla benimde ellerim çok terler heleki yaazın ama böle bişe asla yapmiycam çünkü dayanılmiycak şeylere yol açıo allah kimseyi ama hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın çok kötü bişe gerçekten biz 2 günlük ayrılığa dayanamzken ömür boyu yanlızlık çok kötü bişe..inşallah böle şeyler yaşatmaz allahım..ben böle şeyler okuyunca duyunca hemen kendimi düşünüorum kötü oluorum ne bilim yaa öle işte | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü ya sanki özellikle yazılmış bi yazı...yaşanmış gibi değildi.. özüne bakılırsa üzücü birşey...umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü Allah' kımseye yasatmasın boyle bı acı yaa ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: gEnC BiR KıZıN ÖLüMü bencede ya pek gerçekçi gibi değil... ama yine de güzel bi yazı teşekkür ederiz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan gEnC BiR KıZıN ÖLüMü Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Tamamen Gerçek Hayattan Alıntı Bu Aşk Hikayesini Okurken Çok Duygulanacak Hüzünlenecek ve Bu Hikaye\\\'nin Etkisinde Kalacak ve Bu Etkiyi Üzerinizden ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |