Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>TELEFON MEMURESİNİN SESİNE AŞIK OLUP POLİS İMDAT I DEFALARCA ARAYAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Almanya nın Düsseldorf kentinde 45 yaşında bir ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! adam aşkı için hapse bile girer | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! ne sesmiş ya... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! merak ettim kadının sesini | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! "..KARŞI KOYULMAZ SES.." vay beee ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! Kop yhaa.. ![]() zavallı adam demek o kadar güzl sesi vardı kadının ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! itiraf ediyorum adsl i aradığımda bir beyefndi çıkıyor onun "karşı koyulmaz sesine" aşık oluyorum sanırım arıza var diye aramak zorundayım hep ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! süpeer ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! memur kimmiş ibrahim tatlıses falan mı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! heheheeh koptum yaww | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Garip Olaylar Forumunda Bulunan telefon memuré$inin $é$iné aşık oLan adam..! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>TELEFON MEMURESİNİN SESİNE AŞIK OLUP POLİS İMDAT I DEFALARCA ARAYAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Almanya nın Düsseldorf kentinde 45 yaşında bir ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |