Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan Türkiye Cumhuriyeti Devleti AB'ye Girmeli midir? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar bu konu belki acılmıs olabilir ama bence türkiye ab ye girmemeli.Çünkü ; Fransa İngiltere Hollanda italya hepsinin dünyanın çeşitli ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Türkiye Cumhuriyeti Devleti AB'ye Girmeli midir?
arkadaslar bu konu belki acılmıs olabilir ama bence türkiye ab ye girmemeli.Çünkü ; Fransa İngiltere Hollanda italya hepsinin dünyanın çeşitli yerlerinde işgal ettiği sömürge ülkeleri var. Almanya da belki benim niye yok diye zamanında gözü Osmanlı imp. daydı. Belki bu yüzden tam bir Alman hayranı olan tarihin en büyük dangalağı Enver paşanın da sayesinde Osmanlı savaşa girmiş ve sonucunda az kalsın bu topraklar ellerine geçiyordu. Atatürk verdiği mücadeleyle, ilkeleriyle, yepyeni bir ülke kurdu. ve inanın o ilkeler AB ilkelerinin bile üstündedir yeterki biz sahip çıkalım. Eğer bu ülke halen ayakta duruyorsa Atatürkün ilkeleri sayesinde duruyordur. Şimdi de bana kalırsa AB nin ne yapsak da bu ülkeyi yesek diye düşündüklerine eminim. Kıbrısı şimdiden yediler bile. bende biliyorum ab ye girince daha iyi şartlarda okuyacağıs daha modern olacağıs vs ama bunu ab ye bağlı olarak değil kendimis bu sartları hazırlayacağız bakın bi japonya kimden yardım almıs yada kimin himayesinde hiçkimsenn adamlar kendileri calısmıs kendi ortamlarını kendileri kurmus kendileri hazırlamış biz neden kendimiz hazırlamayalım bu modern liği medeniyetmi istiyoruz hani medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar dı buyrun istiklal marşımız bi kere okuyun Atatürk bize Türk milleti calıskandır Türk milleti zekidir demedimi peki buyrun Atatürk ün gençliğe hitabesi,bir kere okuyun bize ne demiş bu yüzden Türkiye ab ye girmemelidir diyorum ben herkesin görüşünede saygılıyımm ![]() umarım kurallara aykırı bi konu değildirr !!!!! |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| samwolf722_mm Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | LANETH-RAPCHE (06-02-2008) |
| | #2 (permalink) |
| Sonsuza.. ![]() Ruh Halim: |
bence bunları daha fazla konuşmak gereksiz bize kalan şeyler değil. zamanında açılmıştı böyle bir konu... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
hayr açılmamıştı bnce gırmemelı çünkü AB'ye girdiğimizde AB'nin kölesi olmaya mahkum bir TÜRKİYE olacak... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| SEVGİYE HASRET ![]() |
biz onlara katıldığımız zaman haçlılar gurubunua gircez kardesim asyqa birliği niçin kurulmuor yada niçin tek başımıza jeopelatik durumumuzu kullanmıoruz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Sonsuza.. ![]() Ruh Halim: |
Hatırlatırım Asyada sadece Müslümanlar yok. Rusya gibi bir devlet Çin gibi bir budist dev Hindistan gibi devletler de var! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
heralde arkadas asya birliiği derken rusyayı ermenistanı hindistanı falan kastetmemiştir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| ceHeNNeM yoLcuSu ![]() Ruh Halim: |
AB yerinde grebiLeceğimiz ve başkanLıq yapabiLeceğimiz daha güSEl ÖrgütLEr war yani gayet gereksiz bir şey dipnot AB ye girme kuraLLarından bir tanesi)türkiye dier AB üyeLeri devLetLerinin üRettiiği hiçbirŞeyi üretmeyeceK be AB li ülKeLerden Alıcak....(biLdiin EnaYiLiq) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: Türkiye Cumhuriyeti Devleti AB'ye Girmeli midir?
benCe GİrmelİDİr bunun Bİze Çok BÜyük GEtirilEri oluCak EMİn olun TABİ bu benİm DÜşünCem!! Aam Gİrmek TürRki'ye ye avantaJ salıyaCak hemDe her konuDa spor,siyaset,Bİlim;sanat benc Gİrmelİ |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| Sunshine ![]() Ruh Halim: | Cvp: Türkiye Cumhuriyeti Devleti AB'ye Girmeli midir?
kendi benliğimiz kültürümüz kısacası bizi biz yapan özümüzden eğer taviz vereceksen bizden birşeyler kaybedeceksen AB ye girmenin hiçbir mantığı yok tarih boyunca görülmüştür ki çok güçlü bir devletimiz var ve tabiri caizse bizim bizden başka dostumuz yok bize yaklaşanlar hep çıkar içindeler sınır komşularımıza bile güvenenemezken...eğer biz kendimizi kaybedeceksen sanatında sporunda hiç bir önemi yok açıkcası benim için.biz kendimize sahip çıkarsak zaten ilerleyip kalkınırız. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: Türkiye Cumhuriyeti Devleti AB'ye Girmeli midir?
GülŞah Amacım Seni Yanlış ÇıkArmak Diil ama Bİr İnsan NAsıl TEk BAşınA YAŞayAmıyOrsa Bİr dEvlette Tek baŞına ASLa yaŞayamaz Belki Şİmdi KenDİmiZe YEtebİlioRuz FakaT İlErde DevlETlEr bİRlEşTİKçE yalnıZ Kalıcaz!! EskiDen BİzİmlE İyi Geçİnen DevlEtlEr Eğer Uyum SoRunu yaŞarsak Bİze SırtınNI DönÜceklEr Artan İşsizlİk ÜnivErsİTelerdeN Çıkıp Boş gezen GEnÇlik BunlAr Gün geÇTİkçe artıYor..Avrupa Birliği Türkiye'yi bir çok alanda belirli bir seviyeye çıkaracak,ülkenin gelişmesini sağlayacak projeleri yardım fonlarıyla destekleyecek. Türkiye Avrupa Birliğine girmeli ancak Birlik devletlerinin bir maşası olarak değil,Kendi örf ve adetlerini;Türklüğünü koruyarak.Birliğin güçlü ve başı dik devletlerinden biri olarak girmeli.... diE DÜşündüm ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan Türkiye Cumhuriyeti Devleti AB'ye Girmeli midir? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaslar bu konu belki acılmıs olabilir ama bence türkiye ab ye girmemeli.Çünkü ; Fransa İngiltere Hollanda italya hepsinin dünyanın çeşitli ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |