Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Türk müsün? Türkiye'li misin? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Ne mutlu türküm diyene...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #21 |
| GaLaTaSaRaY ![]() | Cevap: Türk müsün? Türkiye'li misin?
Ne mutlu türküm diyene |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: Türk müsün? Türkiye'li misin?
türk olmadan türkiyeli olunmaz türk olmazsan anadolulu olursun.herkes türk olmaz ama türkiyede yaşayabilir ve belkiden türkiyeli olabilir.onun için türk olmak şereftir şerefinde tavizi olmaz.Türküm demekle türkiyeliyim demek ayrı kavramlar karıştırmamak lazım.tabiki tanrıya şükür türküm |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 |
| İş Bilen Üye ![]() Ruh Halim: | Cvp: Türk müsün? Türkiye'li misin?
Türk'üm demek niye ırkçılık olsunki... Eğer benim soyumun kökleri Herhangi bi Türk boyuna dayanıyosa ben Türk'üm demektir.. Ama örneğin Bulgaristandan gelmişsem ve Türkiye'de yaşıyorsam Bulgarımdır fakat Türkiyeliyimdir .. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: Türk müsün? Türkiye'li misin?
tabiki TÜRK'üm ...bi başka ülkede yaşayabilirdim ama damarlarımda atalarımız kanı dolaşıo sonuçta ve bu kan öle ki bizleri TÜRK olarak yaşatmak için toprağa döküldü...NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: Türk müsün? Türkiye'li misin?
tabi ki türküzzzz...türkiyelim demek baska.cünkü türküye laik bir devlet ve bu devletin içinde her dinden her ırktan insan var..bence bu sacma bir soru .olmamıs.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Türk müsün? Türkiye'li misin? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Ne mutlu türküm diyene...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |