+ Konuyu Cevapla
Sayfa 3 / 3 BirinciBirinci 1 2 3
Toplam 29 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 21 / 29

Konu: Eğitimde tek tip kıyafet gereklidir

Tecrübeli Üye FaTaL.P will become famous soon enough FaTaL.P will become famous soon enough FaTaL.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    3
    Aldığı Teşekkür: 12

Cevap: Eğitimde tek tip kıyafet gereklidir

Eğitimde tek tip sistemi her ne kadar olmasını istemesemde iyi bir sistem.Malum alan var alamayan var...
    by.ηєωт๏η

Keşke hiç büyümeseydik,dizlerimiz kanasaydı kalbimizin yerine...
    Stil pantolonlarına karışmazki birisi zamanında yalan ederlerdi bol giyinip gezeni.

Savaşmak istemiyorum.

GøKhan

Ben Kimim?

Geçerken Uğradım nedra is on a distinguished road nedra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

bencede tek tip kıyafet gereklı ınsan oğrencı olduğunu hatırlıyor esıt olduğunu goruyor...

Kıdemli Üye GuLsah has a spectacular aura about GuLsah has a spectacular aura about GuLsah has a spectacular aura about GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    18
    Aldığı Teşekkür: 30
    Blog Başlıkları
    2

evet öğrenciler arasındaki uçurumu kaldırıyor herkes şey demiş alan var alamayan var ama bu sadece kıyafetle ilgili değildir ki ona bakarsanız ayakkabıda bir sorun teşkil eder bu durumda nike giyen var yada işportadan alınan ayakkabı var..tek tip kıyafet olmalı ama haftada bir kez de olsa serbest olmak gayet hoş geliyor kulağa.

Sen "ben" olmuştun.
    Ben senle dopdoluydum.
    Kapını çalsam, "Kim o?" dediğinde;
    "Senim" diyebilirdim.
    Ah "ben", senim.
    Ben senim...

ama sevmedim, hayır
    iğrendim insanoğlunun
    yağlı ipte sallanan morluğundan!

Tecrübeli Üye padfoot will become famous soon enough padfoot will become famous soon enough padfoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    4
    Aldığı Teşekkür: 9

Eğitim de tek tip kıyafet gereklidir çünkü eşitlik gereklidir. Her öğrencinin eşit şartlarda bulunması lazımdır. Okullarda bunun ihlali çok kötü sonuçlar doğurabilir çünkü maddi durumu iyi olmayan öğrenciler iyi olan öğrencilere kıyasla daha az çeşitli kıyafete sahip olabilirler ve de diğerleri her gün ayrı ayrı kıyafetle gelirken okula onlar aynı şeyleri giydiklerinden bazılarında diğerlerinin giydiklerine özenmeler oluşabilir ve bu da o öğrencileri yasadışı icraatlara sürükleyebilir mesela o kıyafetlerden alabilmek için hırsızlık ya da hırsızlık yapamıyorsa daha farklı iğrenç ve yasadışı yollar...
    Ayrıca tabi ki de birde disiplin söz konusu ben yakından biliyorum bizim okulda kıyafet nerdeyse serbestken her türlü disiplinsizlik olmuştu hatta yataktan kalktığı gibi gelenler ve ahlaka aykırı kıyafet giyenlerde dahil olmak üzere çok değişik şeyler olmuştu.İdareciler bunu önleyebilmek için çok zor durumda kalmıştı ve her gün peşpeşe kıyafet kontrolü yapılmıştı bir ara...
    Konu padfoot tarafından (08-02-2009 Saat 01:19 PM ) değiştirilmiştir.

Kıdemli Üye GuLsah has a spectacular aura about GuLsah has a spectacular aura about GuLsah has a spectacular aura about GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    18
    Aldığı Teşekkür: 30
    Blog Başlıkları
    2

işte bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz

Sen "ben" olmuştun.
    Ben senle dopdoluydum.
    Kapını çalsam, "Kim o?" dediğinde;
    "Senim" diyebilirdim.
    Ah "ben", senim.
    Ben senim...

ama sevmedim, hayır
    iğrendim insanoğlunun
    yağlı ipte sallanan morluğundan!

Aktif Üye ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 23

kesinlikle tek tip olmalı,benim okulum bu konuda çok disiplinili ve başarılıydı.

hazır yiyici (: __cEngA__ is just really nice __cEngA__ is just really nice __cEngA__ is just really nice __cEngA__ is just really nice __cEngA__ is just really nice __cEngA__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    74
    Aldığı Teşekkür: 52
    Blog Başlıkları
    4

iyi has da bi pantolon yüzünden yemedığım laf ... dalaşmadıgım hoca kalmadı
    Anlamak çok zor, neyi bekliyorsun?
    Hayallerin göz kırpıyor, durma artık zaman geçiyor!
    Hayır demek çok mu zor, neden susuyorsun?
    Yarınlar göz kırpıyor, durma artık zaman geçiyor!

Tamamböceği !!!

craniotome paganini is a jewel in the rough paganini is a jewel in the rough paganini is a jewel in the rough paganini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    72
    Aldığı Teşekkür: 66

serbest kıyafet uygulaması belirli sınırlar içinde olursa güzel olur, çünkü aşırıya kaçanların varlığı malum...ayrıca şu alan var alamayan var mevzuu oldukça bayağı geliyor bana..tek tip kıyafet uygulamasıyla bu sorunun çözüldüğüne inanmıyorum...çünkü sınıf farklılıkları tekt tip kıyafette de göze çarpıyor...montu olsun, ayakkabısı olsun, çantası olsun, lafta gömleğinin markası olsun bu sorunun çözülememesi için sağlam sebepler diye düşünüyorum
    ...Aç sesi yeniden basslarım vursun tizlere dinle...
    ...Yor beni yeniden titresin dizlerin çök beni izle...
    ...Sat beni hadi gene kimlerin altına yol oldun yine..
    ...Vur beni düşünme yaz adımızı hadi mezarımız nerde?...

Amatör Üye opethian is on a distinguished road opethian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

Alıntı padfoot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğitim de tek tip kıyafet gereklidir çünkü eşitlik gereklidir. Her öğrencinin eşit şartlarda bulunması lazımdır. Okullarda bunun ihlali çok kötü sonuçlar doğurabilir çünkü maddi durumu iyi olmayan öğrenciler iyi olan öğrencilere kıyasla daha az çeşitli kıyafete sahip olabilirler ve de diğerleri her gün ayrı ayrı kıyafetle gelirken okula onlar aynı şeyleri giydiklerinden bazılarında diğerlerinin giydiklerine özenmeler oluşabilir ve bu da o öğrencileri yasadışı icraatlara sürükleyebilir mesela o kıyafetlerden alabilmek için hırsızlık ya da hırsızlık yapamıyorsa daha farklı iğrenç ve yasadışı yollar...
    Ayrıca tabi ki de birde disiplin söz konusu ben yakından biliyorum bizim okulda kıyafet nerdeyse serbestken her türlü disiplinsizlik olmuştu hatta yataktan kalktığı gibi gelenler ve ahlaka aykırı kıyafet giyenlerde dahil olmak üzere çok değişik şeyler olmuştu.İdareciler bunu önleyebilmek için çok zor durumda kalmıştı ve her gün peşpeşe kıyafet kontrolü yapılmıştı bir ara...
    aslında bu açıdan bakarsan doğru bir sistemdir emre ama bence şöyle olması daha iyi olabilir.mesela denilebilirki beyaz tişört yada kazak gri pantolon yada ne bilim bizim renklerimiz şu ikisi bu renkte bi lakost yada kazak cart curt artık neyse giyebilirsiniz böyle bi serbestiyet verilebilir. yani illede kravat takacaksın yada illede ceket giyeceksinde denmeyebilir idareciler.tek tip kıyafet olur ama illede ceket giymek zorunlu demeyebilirler demek istediğimi anlatabilmişimdir inşallah anlatamamışım giibi geldide

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 3 / 3 BirinciBirinci 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread