Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan eğitim sistemi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>özellikle yazılı dönemlerinde çok sıkıştığımızda eğitim sistemine etmediğimiz küfür söylemediğimiz söz kalmaz. böyle olmasının nedeni eğitim sistemi bu yüzden bu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: eğitim sistemi kendi adıma konuşursam eğer ki diğer liselerin lise 1. sınıf öğrencisinden daha yoğun ve kat kat daha ağır bir müfredat mı denir ne denir ona sahip bi okulda okuyorum .. sözel bir okulda okumama rağmen tıpkı diğer lise 1ler gibi 2şer saat fizik, kimya ve bioloji dersleri görüyorum .. buna ek olarak onlardan farklı diksiyon, proje hazırlama, sosyal etkinlik gibi dersler görüyorum ki sosyal etkinlik dersinin ödevi olan makale yazmak kolay bir iş değil .. bütün bunlara rağmen eğitim sistemine sövmedim .. zaman zaman bunalsak bunaldığımız için ağlasak da ben memnunum herşeyden | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: eğitim sistemi valla o kadar çok kişi biliyorum ki her anı bu sisteme ve bu sisteme yapana lanetler indirmekle geçiyor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: eğitim sistemi valla bu sene nedense hiç öle bi şey geçirmedim ama bi dahaki sene şahsen neler sayıcağımı düşünmeye bile başladım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: eğitim sistemi ilginçtir ki asil geçen sene ben de sövüyodum eğitim sistemine .. hazırlık senesinde her günüm gidicem bu okuldan, lanet olsun, istemiyorum ingilizce falan diyodum .. nedense bu sene ağır gelmiyo bana .. ıyykk ingilizceden kurtuldum ya gerisi önemli değil | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: eğitim sistemi aslında benim için tüm dersler ingilizce olsa bile bi problem yok nasıl olsa uyuyorum benim için sorun olan dersler değil hem hocalar. mesela fransızcacı benim bedenime bile girse bilemiorum artık yanii beden dersine girmezdim heralde | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: eğitim sistemi egıtımın düzelmesi için ilk once koklu degısıkler yapılmalıdır ama sunu bılmelıyızkı degısıklık yapmak turkıyede uzun yıllara maal oluyor okuyanlara kolay gelsın mezunlarada allah kolaylık versın bız bu degısıklıgı goremeyız ancak torunlarımız gorur | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Cevap: eğitim sistemi tabiki bir değişiklik olcaksa temelden olmalı..ama artık bir yerlerden bir düzenleme gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.bazı derslerde konularda aşırı yükleme var gibi geliyor. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: eğitim sistemi hayır yanlış dusunuyorsun bızım zamanımız en gusel zmanlar cunku bızım amcalarımız babalarımız coook kotu sartlarda okudular bazıları okudu bazıları okuyamadı nankorluk etmemek lazım suankı mıllı egıtım bakanı huseyın celık yetımhanede buyumus ve okuyarak mıllı egıtım bakanı olmustur calısma azmı ınsanı nerelere getırıyor o yuzden ne sen nede ben nankorluk yapmayalım haksızsam bılala sole benı banlasın bu konu uzerınde fazla konusmamamız bıle gerekıyor saygılarımla | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Cevap: eğitim sistemi tama b unlar senin düşüncelerin saygı duyarım sonuçta burası tartışma alanı. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan eğitim sistemi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>özellikle yazılı dönemlerinde çok sıkıştığımızda eğitim sistemine etmediğimiz küfür söylemediğimiz söz kalmaz. böyle olmasının nedeni eğitim sistemi bu yüzden bu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |