Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan seni seviyorum demek Konusunu Görüntülemektesiniz.=>insan sevdiği ile arasında ne geçerse geçsin ona hala seni seviyorum demeli midir.? NOT:gerçekten seviyorsa kendi sevgisinden eminse.....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| Sunshine ![]() | seni seviyorum demek
insan sevdiği ile arasında ne geçerse geçsin ona hala seni seviyorum demeli midir.? NOT:gerçekten seviyorsa kendi sevgisinden eminse.. Konu GuLsah tarafından (11-04-2008 Saat 04:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: seni seviyorum demek
dememelidir.ama sevebilirde yani |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Cadı Kazanı..!! ![]() | Cevap: seni seviyorum demek
Tabikide hayır..Çunku karşı taraf onu kırmış veya üzmüşse kesinlikle o kişi senin aşkına laik değildr..Bu hadeden sonra sevgisini içine gömmeli ve zamanla o kişiyi sevmemeye başlamalıdır..En mantıklısı budur ama siz duygusal düşünürseniz((ki ben herzamn öle düşünürüm )) Sölerisiniz sanırım... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| !...4637...! ![]() | Cevap: seni seviyorum demek
hyrr yaa eğr haketmiosaa niee sölesnn??haketsee bile sürekli sölemenn ne anlamıı varr insann karşısndakinin gözlerinde görmelidr o iki kelimeyii asıll önmli olann budrr tabii duymkk insanıı çok mutlu ederr ama işin cılkını çıkarmamak lazmm.. ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| ђ.€๓г ![]() | Cevap: seni seviyorum demek
haklı |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: seni seviyorum demek
bu konu tartışılnca bi sonuca varılamaz bence..ben yapamazdm...çok kötü bişi yaşanmşsa.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| doğmadım büyüdüm.. ![]() | Cevap: seni seviyorum demek
ay aman ne yapsak bilmem ki yaa hak edene denir.. etmeyeni çok sevsen de söylemeyemezsin ki... bence insan olan söyletmemek için değil söyletmek için yaşar |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: seni seviyorum demek
evet çok güzeldi melike abla kesinlikle katılıyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() | Cvp: seni seviyorum demek
hakedene dicen haketmeyene yol göstercen |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Cvp: seni seviyorum demek
ama seviyosan zaten kıyamazsın kii... seviyosundur zaten... ikisi de birbirini kırdığını anlar ve barısırlar... e o zamandan sonrada ss derler... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan seni seviyorum demek Konusunu Görüntülemektesiniz.=>insan sevdiği ile arasında ne geçerse geçsin ona hala seni seviyorum demeli midir.? NOT:gerçekten seviyorsa kendi sevgisinden eminse.....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |