Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan soruyorum.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>dün sabah gazetesinde bir haber okudum samsun gaziosmanpaşa mahallesinde yaşayan 34 yaşındaki bir kadın(4 çocuk annesi)3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Sunshine ![]() | soruyorum..
dün sabah gazetesinde bir haber okudum samsun gaziosmanpaşa mahallesinde yaşayan 34 yaşındaki bir kadın(4 çocuk annesi)3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde 1,5 yaşındaki oğlunun boğazını ekmek bıçağı ile kesmiş ve nedenide çocuğun ağlaması... bu arada gazetede şöyle bir not daha var kadın psikolojik yardım alıyormuş ve eşi işsizmiş komşuları onlara bakıyorlarmış...ya düşünebiliyormusunuz siz canınızdan bir parça dünyaya getirin onu besleyin büyütün sonra da...ne olursa olsun insan evladını öldürürmü ya böcek mi o :s beni etkileyen bir olay olduğu ve sizle bu konu hakkında tartışmak istediğim için açtım bu konuyu sadece bu haber değil geçtiğimiz aylarda üniversiteli bir kız da annesini öldürmüştü noluyor bize? en kutsal varlıklarımız olan annelerimizi ve çocuklarımızı kendi ellerimizle öldürüyoruz ya nasıl insanlar olduk artık peki suç nerede? bizdede suç olabilir mi?bir şekilde kendimizi de sorgulamalımıyız? |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| daY-dRéaméR..! ![]() | Cevap: soruyorum..
evet haklısn kendimizi sorgulamalıyız.. ama zaten diosn kadının psikolojik sorunları varmış.. böle davranışları sergileyenlerde yardım alması gerek insanlar deillermi ? biizm gibi bilinçli insanların böyle bir şey yapacagını sanmıyorum.. o davranıilarıo sergileyenler muhtemelen hayattan bi şekilde bezmiş insanlar.. aslında birazcık da bizde suc var o insanları göre göre yardım etmemek..onlara yardım etmek biizm en önemli görevlerimizden( elimizden geldiğince ) belki en azından biri kurtulur.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: soruyorum..
nazlı bilinçli insanlarda yapıyor hayattan bezmişlik başkasına zarar vermeyi gerektitmezki hayattan bezen ne acılar çeken nice insanlar var ama bunlar bir şekilde etrafındakilere zarar vermeyen kişilerde var... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| daY-dRéaméR..! ![]() | Cevap: soruyorum..
snde haklısn bu şekildeki davranışlar cidden insandan insana değişebilr..bazı insanalr vardır o yükü kalıdramaz bazıları vardır sabrı iidir.. cok karışık bi durum ya allah yardımcıları olsn |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 | Cevap: soruyorum..
Geçende bir konuda okumuştum dinin zayıf yasantısından bahsedıyordu.. Kişinin psikolojik sebeblerinin altında da bu yatıyor aslında. Kişi Allaha ibadet edip allah a sıgınsa emın olun boyle sorunlar olmaz.'Kocam işsiz bundan dolayı depresyona girdim bunalıma girdim psikolojim bozuldu' vs vs yok böyle birsey Yüce Allah demiyor mu siz dogmadan ben sizin rızkınızı hazır kıldım.. Elbette öyle oturdugumuz yerde de gelip bulmaz bizi rızkımız çalışıp aramamız gerekir.Elbette çıkacaktır karşımıza Haa biraz gecikmesi belkide bizim bir imtihandan geçmemiz içindir.İşte inanç sağlamlığı burda devreye giriyor kişi azıcık sıkışınca hemen isyankarlaşıyor hemen bunalım havalarına giriyor... Yukar daki bahsi geçen haber de şüphem yokki inanç zayıflıgından gerçekleşmiş. Çünkü Hangi ana 9 ay karnında taşıdığı bir cocuguna kıyabilir ya da hangi evlat kendisini 9 ay karnında taşıyan bir anaya kıyabilir.. Bizim yapacağımız şey yaşantımızla çevremizdekilere örnek olmak.Ara sıra dini bilgilerimizi paylaşmak.Şükretmeyi bilmek... Eminim ki Yaşanan bir çok sorun ortadan kalkmış olacak... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
evet kesinlikle katılıyorum ama bazı şeyler için geciktik gibi geliyor toplumumuzun yarısı depresyondayım bunalımdayım diyip köşeye çekiliyor artık dur denilmesi gerekmez mi ya insanlar eğitilcek ya gerekli psikolojik tedavi devlet tarafından sağlanacak çünkü bir psikiyatriye gitmek 50 ytlden başlıyor...bir kişinin evine ekmek götüremediğini düşünürsek yardım alması imkansız burda devlet devreye giriyor.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Çıldırtır ![]() | Cevap: soruyorum..
arkadaşlar o tamamen boşluktan kaynaklanıyorr...Bill arkadaşımın bahsetiğine tamamen katılıyorum ayrıca..geçende arkadaşla da konuşuyorduk hayatta yapmak istediklerimin hepsini yaptım diyordu..ya sırada ne var diyorr çözüm bulamıyordu...Allah kimseyi boşluğa düşürmesin..dinin zayıf yasantısından bashediyor yukarda Bilal arkadaşımız aynen öleee işte... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| GaLaTaSaRaY ![]() | Cevap: soruyorum..
evet servet abi yapcak hiç bişe kalmadı çok sıkıcı bir hayat biliyorsun sende yaşadığımız krizleri yapcak bişe bulamıyoruz...hayattan tat alamıyoruz.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: soruyorum..
ben yaşamayı seviyorum herşeye rağmen...kolay bi yaşamım olduğunu da düşünmüyorm....ve kesinlikle toplumda sevgi eksikliğine bağlıyorum bu olayları...çok net bi ifade-- üzerinde düşünün....+ sevginin kaynağını da düşünmek gereeek |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
insanlar sevmeyi öğrenmeli o zaman gerçekten sevmeyi ve sevilmeyi |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan soruyorum.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>dün sabah gazetesinde bir haber okudum samsun gaziosmanpaşa mahallesinde yaşayan 34 yaşındaki bir kadın(4 çocuk annesi)3 yaşındaki oğlunun gözleri önünde ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |