Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan unutulabilir mi:s Konusunu Görüntülemektesiniz.=>insanlar çok düşündükleri şeyleri daha kolay unutabilirlermi acaba:sneden bilmiyorum ama aklıma geldi birden olabilir mi diye:s siz ne dersiniz olabilir ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Sunshine ![]() | unutulabilir mi:s
insanlar çok düşündükleri şeyleri daha kolay unutabilirlermi acaba:sneden bilmiyorum ama aklıma geldi birden olabilir mi diye:s siz ne dersiniz olabilir mi:s |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Cadı Kazanı..!! ![]() | Cevap: unutulabilir mi:s
Ben tam tersini düşünüyorum..cok düşündükleri seyleri hiç unutamazlar yada üstünde cok cabaladıkları seyleri.. mesela sen yazılıdan cıktıgında yapabildiğin soruları değilde cok ugrastıgın üstünde düşündüğün sorular hatırlarsn hemde harfi harfine |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | Cevap: unutulabilir mi:s
evet bende terisini düşünüyorum düşünülen şey unutulmaz.. sadece belki alışkanlık halini aldığı için artık çok düşünülen şeylerin daha az farkına varabilriiz belki böyledir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: unutulabilir mi:s
yani düşünceler alışkanlık olduğunda daha mı az fark edilir? ya da daha mı az etkiler:s |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
etkisi aynı bile olsa hani bu ilk önce öğrenirsinde sonra omuriliğe bağlarsın ya olayı refleks olur hani onun gibibişey bence bilmiyorum ama hiç bişeyin unutulmaması taraftarıyım iyi veya kötü.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: unutulabilir mi:s
burda senden ayrılıyorum işte.. bence bazı şeyler unutulabilir eğer düşündükçe acı veriyorsa sana zarar görüyorsan o şeylerden unutmalısın unutmalısınki daha sağlıklı bir şekilde kendini kontrol edebilesin unutmalısın ki hayata daha sıkı sarılabilesin intikam almak düşüncen olmasın |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: unutulabilir mi:s
eger cok azına alrsa alısır ve eskı duyguyu alamas bu da unutmasına sebep olr ama ıctenlıkle dusunurse ıcınde kalır ama bı ınsan gercekten bıseyı ısterse yapar |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) | |
Alıntı:
amnç intikam almak değildir gülşhcım işte sende beni anlayamamışsın... yaşadığın her şey tecrübedir hayat sayfasına yazılacak olan. ve hiç biri unutulmamalıdır bu yüzden. eğer aynı hatayı bi daha tekrarlamak istemiyorsan iyisiyle kötüsüyle herşey hatırlanmalıdır. bunun adı ne intikam olur ne kin ne nefret bence | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: unutulabilir mi:s
unutmak unutmamak önemli değil önemli olan o anda onu düşünebilmek gerisini boşver unutursan unut düşünmen yeter |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Banned | Cvp: unutulabilir mi:s
ya ben her şeyi unutuyorum zaten de.. de si unutmamak için ne yapmalıyım çok düşünsemde düşünürken unutuyorum... bunun bi ilcı var mı yaa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan unutulabilir mi:s Konusunu Görüntülemektesiniz.=>insanlar çok düşündükleri şeyleri daha kolay unutabilirlermi acaba:sneden bilmiyorum ama aklıma geldi birden olabilir mi diye:s siz ne dersiniz olabilir ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |