Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bir genç ergenlik dönemindeyken annesiyle babası boşandığında psikolojik çöküntü yaşar.. asileşir, psikopatlaşanları da var.. bunu ister istisna olarak kabul et, ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #21 |
| ...sonbahar... ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
bir genç ergenlik dönemindeyken annesiyle babası boşandığında psikolojik çöküntü yaşar.. asileşir, psikopatlaşanları da var.. bunu ister istisna olarak kabul et, ister etme; ama gençlerin bir bölümünde bu olay yaşanıyor.. "Güzel yetiştirilmiş çocukluğun adab-ı muaşeret kurallarını bile öğrenmiş kaç tane şiddet manyağı çocuk var." sana istersen birçok örnek sayabilirim.. varsayımlar üzerine değil; gördüklerim üzerine konuşuyorum.. herşey ailede değil; kişinin kendisinde başlar!"Özentilik mi ? -Evet ise neden? -Hayır ise neden? Sence şiddetin sebebi?" farkındaysan furkan bende gençler arasındaki şiddetin sebebinin özentilik olmadığını söyleyip, bence psikolojik olduğunu söyledim |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
Demek istediğin bizim savundugumuz yerine ana konuya çamur at şuan savunduğun şey yüzünden aynı taraftayız onu demek istemiştim. Türkiye'de doğuda ki çocukların çoğu hani şu kadınların köle olarak kullanıldıkları. Yerde de zaten psikolojik etmenler o çocugu öyle yapıyor. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 |
| SEVGİYE HASRET ![]() Ruh Halim: | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
bu konu aslında sosyoloj,k yapı ile alakalı arkadşalr insanların yaşayış şekilleri ve gördükleri yada hayat tutunma görüşlerine bağlı bir olay benim görüşüm ise özenti insanları şiddete yonletmez sadece o insanın içersinde kendisi ile hesaplaşmasıdır bir nevi vicdan muhasebesidir eğer ben şiddet uyguluyorsam uygulamak zorunda kaldığım için uygulyorumdur eğer ben bu şiddeti karşı tarafa hissettirememdiğim anlarda ben zarar görcek isem kesinlikle şiddet uygular ve bunu arkasında dururum ancak sizlerin dediği yani gençelrin yaptıkları tamamen şiddet değildir onların yaptıkları dışarıdan şiddet gözüken olay aslında onların kendi düşüncelerini dışarıya gösterip kendilerini ispatlamaktır bunu şiddet ile alaksı yoktur tamamen psikolojik bir davranış sergilemektedirler... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bir genç ergenlik dönemindeyken annesiyle babası boşandığında psikolojik çöküntü yaşar.. asileşir, psikopatlaşanları da var.. bunu ister istisna olarak kabul et, ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |