Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Münazara turnuvalarında kullanılmış konulardır....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
Münazara turnuvalarında kullanılmış konulardır. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
tabikidir öyledir bence... çünkü şiddet ya genetiktir ya da çevreyle birleşerek oluşur.. yani her insan aslında uygun ortamlarda bence birer şiddet yanlısıdır. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| daY-dRéaméR..! ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
insanalr cevrelerinden ve yaşadıkları ortamdan cok cabuk etkilenebilyorlar.. hele hele özentikleri kişi şiddete egilimliyse artık o kşinin şşiddette egilimli olmaması imkansızdır.. die düşünüyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
ben bu olaya muhalefet olmayı bir düşüneyim sınavlarım bitince detaylı bir açıklama yapacagım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
kendini belirli bi ortam içinde sivri,önemli biri yapmak isteyenler şiiiddete başvurabiliyo ...ne bilim bn güçlüyüm havasını yakalamaya çalışıyolar....saçma ya... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
bence özentilikten çok yaşadığı büyüdüğü ortamla alakası var düşünsenize evde her gün babanız annenize şiddet uyguluyor böyle bir ortamda erkek çocukları şiddete daha çok meyilli olabilir denir ya baba en büyük modeldir oğulları için..ha bir de bunun tersi bir yön de olabilir o birazda insanın aldığı eğitime olgunlaşmasına bağlı diye düşünüyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| SEVGİYE HASRET ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
bence şideet olması gerekn yerde olamalıdır ben şiddet gereken yterde şiddet uygularım ben ağlıcama o ağlasın benim mantalitem bu arkadasım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| ђ.€๓г ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
ya tabiki özentidirda tamamen özentilikle alakası yok bence.. çünkü şiddeti bi çocuk elbet biyerden görecektir iki insanın birbirini dövmesi olarak görmemeliyiz bu şiddet ögesi o farkında olmadan onun kanına işlicektir şiddeti uygulama özenti dicek olursanız bişe diyemem.. şiddeti uygulamada bile tamamen özentilikle alakası yoktur insanın kendini bi şekilde sakinleştirmesi enerjisini dışarı atması gerekir kısmen morali bozulduğunda ağlar morali iyiyken güler sinirliykende şiddet eğiliminde olur diye düşünüyorum.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
sade ve çıplak bir şekilde gençler arasnda şiddetin sebebi özentidir demek çok yanlış.. gençler arasındaki şiddet oranın aşırı artması özentilikle alakalıdır...özellikle bazı diziler vs. sayesinde "arkamız var" muhabbetleri havada uçuşmakta ve evde okulda şiddeti arttırmaktadır...bunun dışında Türk halkındaki şiddeti sadece özentiye bağlayamayız...Erkeklerin kadınlar üzerinde büyük bi otoritesi olan bu toplmda çoğu zaman (çooook eğitimli kişilerde dahi) aile içi şiddet görülmektedir..ailesinde şiddet görmeyen iyi eğitimli biri de şiddet uygulayabiliyor..bu nedenle çok kesin ve net ifadeler bu olayı kısırlaştırır diye düşünüyorm |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Cevap: Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir
evet çok haklı zeynep...bence eğitim önce aileye verilmeli çocuğu ne kadara eğitrsen eğit ailede ne görüyorsa o |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Gençler arasındaki şiddetin sebebi özentidir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Münazara turnuvalarında kullanılmış konulardır....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |