sadece maddiyat mı bence değil bir tek parayla sadece geçici şeyler elde edersin.buda doyumsuzluğu getitrir katılmıyorum sana
sadece maddiyat mı bence değil bir tek parayla sadece geçici şeyler elde edersin.buda doyumsuzluğu getitrir katılmıyorum sana
Sen "ben" olmuştun.
Ben senle dopdoluydum.
Kapını çalsam, "Kim o?" dediğinde;
"Senim" diyebilirdim.
Ah "ben", senim.
Ben senim...
ama sevmedim, hayır
iğrendim insanoğlunun
yağlı ipte sallanan morluğundan!
para hayatımda hep elimin kiri olmuştur umarım ileriki hayatımdada öyle olmaya devam eder..evet parasız saadet olmaz belki ama şundan çok eminim ki parayla da saadet olmazinsanın amacı para olduğu sürece meslek hayatında da sosyal hayatında da çok kişinin kalbini kıracak demektir..o yüzden asla seçimlerimde ilk olarak parayı düşünmem
insanlara faydalı olabileceğim,kendimi mutlu edebileceğim bi mesleğim olsun isterim..
' ISTANBUL '
bENiM sÖyLeMeK iÇiN ÇıRPıNdıĞıM gEcELeRdE,
SiZ YoKTuNuZzZzZ...!
kesinlikle haklısınız bi insan sevdiği birşey için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır ve yapar da buda onun mutluluğunu sağlar zaten çünkü insanlar yaptıklarından iyi sonuçlar görmeyi severler
Sen "ben" olmuştun.
Ben senle dopdoluydum.
Kapını çalsam, "Kim o?" dediğinde;
"Senim" diyebilirdim.
Ah "ben", senim.
Ben senim...
ama sevmedim, hayır
iğrendim insanoğlunun
yağlı ipte sallanan morluğundan!
eğer insan meslek seçiminde doğru karar vermişse ki istediği mesleğe gitmiştir demek bu...
bu durumda zaten istediği bir meslek oldugu için kendisi boş durmayacak ve kendini geliştirecektir bu geliştirme sonucu da maddiyattan bır sıkıntısı olmaz dıye dusunuyorum ayrıca sevdıgı bır mesleği yaptıgı içinde maneviyattan da rahattır..
benım görüşüm böyle
kesinlikle haklısın abi maddi doyum ve inanç önemlidir.
by.ηєωт๏η
Keşke hiç büyümeseydik,dizlerimiz kanasaydı kalbimizin yerine...
Stil pantolonlarına karışmazki birisi zamanında yalan ederlerdi bol giyinip gezeni.
Savaşmak istemiyorum.
GøKhan
Ben Kimim?
insan sevdiği işi yapmalı zaten severek bir işi en iyi şekilde yaparsa para peşinden gelir onun
Konu GuLsah tarafından (30-10-2008 Saat 05:37 PM ) değiştirilmiştir.
mukaddes hocamız ne demiş money money money must be funny![]()
Anlamak çok zor, neyi bekliyorsun?
Hayallerin göz kırpıyor, durma artık zaman geçiyor!
Hayır demek çok mu zor, neden susuyorsun?
Yarınlar göz kırpıyor, durma artık zaman geçiyor!
Tamamböceği !!!
Meslek seçimi hayatınızı birçok yönden etkiler; ekonomik durumunuzu, nerede yaşayacağınızı ve çalışma hayatınızın kalitesini Özellikle çalışmanın yaşamımızdaki yerini göz önüne aldığımızda, çalışma adına yaptığımız her şeyin bireysel mutluluğumuza doğrudan etkisi vardır maddiyatın çok büyük bi önemi var.ben meslek seçimin de maddiyatı tutuyorum .artık günümüzde mesleği sevip sevmeme gibi bi lüksümüz yok önemli olan maaş miktarı .ücret azsa o zaten insanın moralini bozar para nerde mutluluk orda Maddi doyum manevi hazzı getirir ani birde maddi doyum manevi hazzı getirir
------------ Mesaj Arası -----------
ve bizim bu konuda münazarmız var .arkadaşlar lütfen maddi doyum ilgili yazın
Konu zülal tarafından (18-03-2009 Saat 04:06 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Alta alta mesaj yazıldı..otomatik birleştirildi..Lütfen alt alta mesaj yazmayınız..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)