Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>www.forumojen.com...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
www.forumojen.com |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| Sunshine ![]() Ruh Halim: | Cvp: Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
tabiki önemlidir.ama birde şu var bir insan sevdiği işi daha büyük bir zevkle ve inançla yapar buda işinde başarılı olmasını ustalaşmasını sağlar ve bir mobilya yapılacaksa işin ustasına gidilir ki sağlam olsun |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cvp: Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
Meslek seçiminide maddi doyum önemli değil iken manevi doyum önemlidir. Şöyle ki insanlar para için değil paranın getirdiklerinin kendilerinde olusturdugu mutluluk için(de) yaşarlar. Para dediğimiz aksi taktirde bir kağıt parçasından öteye gidemez onun gücü paranın bize kazandırdıklarıyla alakalıdır. İnsanın asıl amacı mutluk olmak ise o zaman mantıklı olan sevdiği işi yapmasıdır. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
maddiyat da maneviyat da olmadan mutluluk olmaz.tabii ki öncelikle mutlu olunacak,saate bakılmayacak bir meslek seçilmelidir ama maddi getirisi de olmalıdır. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
| Sunshine ![]() Ruh Halim: | Cvp: Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
maddiyat önemli ya insanlar kazandıkları para hiç bir şeyine yetmediğini düşündüğünde depresyona giriyor.bu da furkanın dediğine çıkıyor aslında maddiyatın getirdiği hisler...yinede görüşümün arkasındayım maddiyat önemli ama sevilen bir mesleğin yapılması daha da önemli |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
benim iki tane sevdiğim bi meslek olsun... birisi çok manevi doyum sağlıyor ama maddi doyumu nerdeyse berbat, ama diğer bi meslekte beni mutlu ediyor... ayriyetten maddi doyumu da fena değil ... ee o zaman 2. mesleği seçerim maddi doyum ile manevi doyum birbirinden ayrılamaz ama bi meslek çok manevi doyum veriyorken, maddi doyumu yetersizse bu durum manevi doyumu da çok zedeler (insanların genelinde***) ... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cvp: Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
CAnım benim manevi doyumu aldıgın meslek sana ileride maddiyatı zaten getirir var mı işinin hastası olan fakat çooooooooooooooook az parası olan (istisnalarla uğraşamam)haydi böyle insanlar var diyelim hemde çooook var diyelim bu amca bey ya da abla canı sıkıla sıkıla kaç ömür dayabilir işine nefret ettiği bir iş ona ya da o nefret ettiği işe ne kadar sabredebilir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
sen ikisini de birbirinden ayırıp sunarsan bi sonuç elde edemezsin ... ben bunu anlatmaya çalıştım... ki maddi doyumu anlatırken, asla manevi doyumu da es geçmedimm.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: | Cvp: Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir
bi yere kadar tabikide önemlidir... ama önemli olan ruhsal doygunluktur eğer kişi gerçekten insansa yani kim kalıp da sevmedği bi işten çok para kazanınca mutlu olabilirki geçrekten bi amacı bi gayesi yoksa tabi b çeşidini saymıyorum insanların... ama herşeyi geçtim bi yerde para da gerekli... değil diyen halt etmiş ama kalıp da bunu hayatın merkezi yamak parayı efendi yapmaktır ki bu da zaten insanın sonunu getirir.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>www.forumojen.com...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |