Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Furkan abi çok güzel bir noktaya değinmiş ama bence kendiside eğitimin gelişimde olan katkısını ufak bir yerde belirtmiştir. Eğer yatırım ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| Sonsuza.. ![]() Ruh Halim: | Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir
Furkan abi çok güzel bir noktaya değinmiş ama bence kendiside eğitimin gelişimde olan katkısını ufak bir yerde belirtmiştir. Eğer yatırım eğitime yapılırsa ülke gelişimini geniş biz zamana yaymış olursunuz. Bence ekonminin bilinçli gelişmesi için eğitim ekonomiden daha ileride olmalıdır. EĞİTİM ŞART! ![]() |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir
katılıyorum...para her kapıyı açıyo sözü bi nebze olsun burda da var....para sayesinde eğitim sağlanıyo.bilim ilerleyebiliyo vs.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: | Cvp: Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir
çok ülkeler var ki eğitim almış başını gitmiş ama hala insan olmanın gereklerini yerine getirmeyi bilmiyorlar.. hani derler ya 5 üniversite bitirmiş de insan olamamış aynı o hesap işte tabi bunun için ben bi kriter miyim herkes benim gibi düşünür mü bilmem... devir değişti önemli olan eğitimdir yok ekonomidir yok askeri güçtür diyorsanız benim için insan olabilmektir.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Bir ülkenin ilerlemesinde en önemli en önemli belirleyici, eğitimdir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Furkan abi çok güzel bir noktaya değinmiş ama bence kendiside eğitimin gelişimde olan katkısını ufak bir yerde belirtmiştir. Eğer yatırım ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |