Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>anaa halil babam konuşuo sandm o da hepp "meslek liselerinee yönlendrmeliyzz gençlerii süreklii süreklii çocuklarıı yarış atı gbi fen lisesi ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #32 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir aklıma güvenip de üniversiteye gitmeyeyim mi yani? tıp istiyorum ben mesela. kuaför yanında bunu öğrenme imkanım mı var? kaliteden kastım bu işte off Allahım bir de anlatabilsem. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir ya seda allah aşkınaa ayar ettn beni yaa bizz burda bunu mu tartışıorss senn idealn buysaa tabiki yapp gitt kuaför ol naapcnn tıpı mı dedk biz sana kuaförler kültrsz tıpçılar kltrlü olck die bi kanun mu var..pekala bi kuaförde kndinii gelştirebilir kültürlüü.. sosyall..vs.. bi insan olabilirr illada üniversite bitrmesi gerekmezz.. yani "iyi bir gelecek içn üniversite şart değildir" diorm ben "ii bir tıpçı olmak içn üniversite şart değildir"demiormkii (dememde mmkn görnmüo ztn lise mezunu bi tıpçı düşünemiorm:| ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 | ||
|
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir iyi de ben de iyi bir gelecek için üniversite eğitimi şart demedim ki kaliteli gelecek için üniversite eğitimi şart dedim ve anlaşılamadım bi kuaför nasıl geliştircek kendini merak ettim neyse | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 | ||
| |
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir bnde sana diyorumki 'kaliteli gelecek'ten kastın para ise para illa okunarak kazanılmıyo. paranın %90ı ticarettedir ve ticaret işlerinin %50sinde üniversite diploması şartı yok akıllı olman uyanık olman ileri görüşlü olman şartın var bunuda sana üniversitede öğretmiyolar hayat öğretio . 'kaliteli gelecek'ten kastın mutluluksa mutlu olmak için üniversiteye gerek yok en düşük maaşda çalışan insan bile mutluluğu başarabilir. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 | ||
|
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir kaliteden kastım ne mutluluk ne de para. akıllı olmak uyanık olmak ileri görüşlü olmak demişsin. üniversite okumayan herkes bu özelliklere sahip değil. ben de üniversite okumadan bunların gökten inmesini mi beklicem? akıllı olan adam belki üniversite okumadan çoğu şeyi başarabilir. para kazanabilir mutlu da olabilir kendini de geliştirebilir kültürlü olabilir. benim sizinle tartıştığım konu bu değil. sizinle tartıştığım konu kültürlü insanın kalitesi de değil. bi kuaförün yanından bi kardiyolog yetişebilir mi? bunun için okuması gerekmez mi? bi diploma, tez vs gerekli değil mi? yaa anlamıyorum üniversite okuyan adamla okumayan adamı aynı görebiliyorsunuz. aralarında bir fark yok mu? o fark=kalite... bu kadar basit ayrıca ben iyi bir gelecek için üniversite eğitimi şart demedim. kaliteli bir gelecek, bir yaşam için üniversite eğitimi şart dedim. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #37 | ||
| |
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir İyi bir gelecek için universite okumanın şart olmadığını düşünüyorum mesajlarda da geçmiş sayılı zenginler unv mezunu değil.. ancak insanın birşeyler kazanması için birseyler eklemesi için kendine unv eğitimi şart güzel bir unv okudukdan sonra kendini işin üzerine kendini geliştirirsin ve hak ettiğin kariyere ulasırsın unv okumayanlar bahsettiğim olguya ulasamazlar mı tabiki boyle birsey yok insan istedikden sonra çok çok iyi seyler yapabilir kısaca bana gore şart değil | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #38 | ||
|
Üye No: 6700
İsim: Belirtilmemiş Yaş: 16 Nerden: Belirtilmemiş |
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir Forumun kurallarından biridir güzel türkçe kullanımı.Lütfen dikkat!! üyemizin düşüncesini de söylim sizlere: Önemli olan paradır üni eğitimin o kadar gerekli değil. Konu GuLsah tarafından (07-10-2008 Saat 11:44 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #39 | ||
| |
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir İyi bir gelecek için üniversite eğitimi şart değildir öncelikle iyi bir gelecekten kasıta para olarak bakalım şuan türkiyenin 100 zengin insanının eğitim zeviyesine bakıldığında bu adamların bir üni. eğitimi almadığ görülecektir. Yurt dışında ise dünyanın en zengin insanlarına bakıldığında (bill gates daha sonra facebook ve google kurucuları v.s) bu insanların bu eğitimi almadıkları tekrardan görülecektir. Demek ki üniversite eğitimi bize kapıyı aralarken bize kapıyı tamamen açmıyor bize kapıyı tamemen açan beynimizi kullanabilme becerimimiz ve hayata yaşamaya ne kadar hakim oldugumuzla ilgili... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #40 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cevap: İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir tamam bir yerde haklısın ama bu birazda şansla ilgili..eğitim senin elinde altın bir bileziktir.eğitiminle hayal gücünü birleştir ki çok fazla iyi yerlere gelesin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| almak, bir, değildir, eğitimi, gelecek, icin, Üniversite, İyi, şart |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan İyi bir gelecek için Üniversite eğitimi almak şart değildir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>anaa halil babam konuşuo sandm o da hepp "meslek liselerinee yönlendrmeliyzz gençlerii süreklii süreklii çocuklarıı yarış atı gbi fen lisesi ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |