Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bize zararı olmadığı sürece istenilen her şey yapılabilir mi?...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Bana dokunmayan yılan bin yaşasın..
bize zararı olmadığı sürece istenilen her şey yapılabilir mi? |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cvp: Bana dokunmayan yılan bin yaşasın..
Zarar dediğimiz her hangi küçük bir olay kelebek etkisi teoremine göre bizi bir türlü etkileyeceği için tabi ki bana zararı olmayan yılan bin yıl yaşamasın çünkü onun zarar verip olusturdugu küçük bir kasırga bana daha büyük sonuçlar aşabilir. Bu bağlamda düşünürsek herkesi tek düşünmüş oluruz tüm insanlar farklı ayrı bireyler gibi düşündüğümüzde birlik beraberlik adı altında düşündüğümüz çoğu olguya da zarar vermiş oluruz. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: Bana dokunmayan yılan bin yaşasın..
Eğer işime geliosa bana dokunmayan yılan bin yaşasın diğer durumlarda ez kafasını gitsin |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 | Cvp: Bana dokunmayan yılan bin yaşasın..
Keşke açıklasan da lafını çürütmeye kaale alan biri çıksa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | Cvp: Bana dokunmayan yılan bin yaşasın..
her durumda hiç acımama taraftarıyım.. çünkü o yılan gün gelir devran döner benim başımada gelir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bize zararı olmadığı sürece istenilen her şey yapılabilir mi?...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |