Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Ödüllendirmek cezadan daha iyidir. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>hiperaktif çocukları bu konuşmanın dışında tutuyoruz sanırım çünkü onların davranışlarının ailede yetiştirilme şekilleriyle pek alakası olduğunu sanmıyorum....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| ...sonbahar... ![]() | Cvp: Ödüllendirmek cezadan daha iyidir.
hiperaktif çocukları bu konuşmanın dışında tutuyoruz sanırım çünkü onların davranışlarının ailede yetiştirilme şekilleriyle pek alakası olduğunu sanmıyorum. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| Banned | Cvp: Ödüllendirmek cezadan daha iyidir.
''ödüllendirmek cezadan daha iyidir'' tamamen saçmalık..ben bu kadar saçma bi laf duymadım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cvp: Ödüllendirmek cezadan daha iyidir.
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
| Sunshine ![]() Ruh Halim: | Cvp: Ödüllendirmek cezadan daha iyidir.
evet meriç açıklasan iyi olur |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| Geçerken Uğradım ![]() Ruh Halim: | Cevap: Ödüllendirmek cezadan daha iyidir.
merhaba arkadaşlar öncelikle bu konu ilgimi çekti ve cevap vermek istiyorum: ceza ödülden daha iyidir! neden mi? 1.Yasalar toplumda huzuru sağlar,iyi bir yaşam sürmemizi de öyle.Görüyoruz ki yasaların temeli ceza dır.Bu durumda ''Ceza huzurun teminatıdır'' diyebiliriz. 2.Ceza evrenseldir.Ceza herkes içindir.Ama ödüllendirmek Herkes için değildir. 3.Ödül şımatabilir,bizi rehavete sürükleyebilir.Ama ceza için aynı şey söylenemez. 4.Madem ödül daha iyi,o zaman neden devletimiz ceza evleri yerine ödül evleri kurmamış? 5.Ceza hayat kurtarır.Trafik kuralları ceza esaslarına göre düzenlenmiştir.Cezalar yaptırım korkusu saldıkları için,kurallara uyulmaması neticesinde kazalar meydana geldiğinde hayat kurtarmada müthiş etkili olmaktadır.Türkiye'de meydana gelen kazalarda emniyet kemeri takılmaması sebebiyle ölümler çok olmaktadır.Yaptırımların düzenli uygulanması bunu azaltacaktır. 6.Bazı şeyler ödülsüz kalabilir ama asla cezasız kalmaz.Kredi kartı borçlarını ödemeyen insanlara ödül verilirmi? Cezalandırmak Ödülden daha iyidir! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
| Sunshine ![]() Ruh Halim: | Cevap: Ödüllendirmek cezadan daha iyidir.
katılmıyorum..geçmişten beri hep cezalarla bişiler yaptırılıyor.küçük çocukken başlıyor "bunu yapma yaparsan doğru odana" gibisinden bu zihniyet öyle işlemiş ki içimize ceza olmadan olmaz diye düşünüyoruz.halbuki insanlar öüdl almayı sever birilerinin onu önemsediğini düşünür..illa yaptırım gerekmez eğer sen toplumuna sevgiyi hoşgörüyü aşılamayı becerirsen cezaya gerek kalmaz. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 |
| Geçerken Uğradım ![]() Ruh Halim: | Cevap: Ödüllendirmek cezadan daha iyidir.
anlaşılan beni tam olarak anlayamadın.ceza sadece birine kötü yaptırımlar uygulamak değildir . cezalar bizim iyliğimiz içindir.ceza kelimesi işitildiğinde kötü bir imaj uyandırıyo olabilir.ama detaylı incelendiğinde ne kadar faydalı ve iyidir.yasalar hakkında söylediklerimi anlarsan demekki bunuda anlarsın.senin bu ülkede rahat bir yaşam sürmeni sağlayan da cezalardır.evet cezalar olmazsa olmazlardandır.fazla söze gerek yok . bir daha düşün bence |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Ödüllendirmek cezadan daha iyidir. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>hiperaktif çocukları bu konuşmanın dışında tutuyoruz sanırım çünkü onların davranışlarının ailede yetiştirilme şekilleriyle pek alakası olduğunu sanmıyorum....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |