Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Ailede kadın da çalışmalıdır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir kere bana istisnai durumları örnek verme genel olarak annesi çalışan çocuk zavallım benim kreşlerde büyür bu çocuk nasıl alacak ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #12 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır genelleme yapmadım zaten...eğer bir kadın anne olmanın bilincindeyse ne olursa olsun yavrusuna vakit ayırır. | ||
| Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| | #13 | ||
| |
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır İşte bende onu diyorum anne olmanın bilincindeyse evinde cocugunla ilgilensin | ||
| | #14 | ||
|
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır ya iyi de bu alışmasına engel değil işte bende onu diyorum çalışmak çocuğunu ihmal etmek demek değildir ki allah allah ya çocukta yapar büyütür kariyerde yapar | ||
| | #15 | ||
| |
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır Bu çocuk günde 12 saat annesini göremiyor hemde en görmesi gerektiği zamanlarda göremiyor annesi buna akşam 9 da vakit ayırs ane olur ayırmasa ne olur | ||
| | #16 | ||
|
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır bu kadın çalışmak zorundaysa çalışır ve çalışmalıdır. | ||
| | #17 | ||
| |
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır Ya zorunda morunda değil parası var ne zorunluluğu şuan parası olup çalışandan bahsediyoruz | ||
| | #18 | ||
| |
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır furkaaaaaaaaaaannn ![]() bence kadın kesinlikle çalışmalıdır. kocası boşadığı zaman dımdızlak ortada mı kalsın? erkeğin zengin olup olmamasının kadının çalışıp çalışmamasıyla alakası yokturki. furkan dediğin gibi herşey para değildir. günümüzde kocası zengin kadınların çoğu evde durmamak için çalışıyorlar; para kazanmak için değilki.. ayrıca bir çocuğa annesi kadar babası da vakit ayırmalıdır. iyi o zaman baba da çalışmasın! | ||
| | #19 | ||
| |
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır Şimdi bir kere bu benim düşüncelerim değil hiç furkaaann deyip kafanızı duvarlara vurmayın Bilimsel olarak ispatlanmıştır ki bir baba ile annenin cogunua verecekleri şeyler aynı değildir Yani aynı kefeye koyulamazlar | ||
| | #20 | ||
| |
Cvp: Ailede kadın da çalışmalıdır ben tanımam bilimsellik falan. gördüğümü, yaşadığımı söylerim ki bundan daha gerçek birşey olamaz. bir baba da pekala annenin verebileceklerini verebilir. | ||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan Ailede kadın da çalışmalıdır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir kere bana istisnai durumları örnek verme genel olarak annesi çalışan çocuk zavallım benim kreşlerde büyür bu çocuk nasıl alacak ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |