+ Konuyu Cevapla
Sayfa 3 / 4 BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Toplam 33 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 21 / 30

Konu: Güçlü olan güçsüzü ezmelidir.

Frethax
    Guest Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: Güçlü olan güçsüzü ezmelidir.

O adam sevgilisini çalacaklarını tahmin etmişti ama kim tarafından çalınacağını tahmin etmişti; ''normal sokak serserileri'' ve o kadar güçlü olmuştu. Bu adam işini gücünü bırakacak ve büyük mafya olan kötü kedi hüsamettinin geleceğini tahmin edecek ve o kadar güçlü mü olacak. O zaman en az güçlü olanın bile hayatta ki amacının tüm vasıflarda en çok güçlü olana kadar çalışması gerekir yani bir adam 1.000ytl maaş alıyorsa dünya da en çok kendisi maaş alana kadar çalışması didinmesi lazım. Bir adamın 3 tane koruması var ise dünya da en çok koruması olan adamdan daha çok korumaya sahip olması gerekir. Sizin bu dediğiniz çatışma doğurur insanlar arasında sürekli kıyım olur ve daha kötüsü en üste çıkan kişi onun altında olan 2. 3. 4. 5. tarafından birleşilerek yok edilir. Yani böyle bir şeyin olabilirliği yok.

Kıdemli Üye GuLsah has a spectacular aura about GuLsah has a spectacular aura about GuLsah has a spectacular aura about GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    18
    Aldığı Teşekkür: 30
    Blog Başlıkları
    2

artık kendi gerçek düşüncelerimi söylesem iyi olcak heralde. insanlar tabiki kaba kuvvetle bir yere varamaz sen gücünü gösterirsin ama bir gün gelir çevrendki o ezdiğin insanlar öyle bir ayaklanma çıkarırsın ki kendi çöplüğünde boğulursun. ha insan gücünü kullanmayacak mı? gücün kullanılması gerektiği durumlar vardır her insan bu tür durumda gücünü kullanmalıdır ama bu suçsuzları bir alt kademeyi ezmek demek değildir. hani bir tabir var ya hayatta kalmak için güçlü olmalısın evet güçlü olmasın ama bu illa da fiziksel güç değildir.güçlü düşünmeli mantıklı hareket etmektir. furkan dicekki konuyu sapıttırma o yüzden saptırmıyorum ve diyorum ki güçsüzü ezmek sana birşey kazandırmaz eğer gücün yetiyorsa o güçsüzleri ezenlere karşı onları koru ki mutluluk hissedesin. tekrar söylüyorum bir altındakini işçini kardeşini şunu bunu ezmek sana bir kaç yıllık bilemedin bir kaç aylık bir güven getirir ama bu insanlar toplanıp artık yeter buramıza kadar geldi diyerek ayaklanırsa o zaman vay haline

Hayatın acılarına sorunlarına karşı güçlü ol ki yaşamayı hak et diyorum ve sözümü bitiriyorum.

Sen "ben" olmuştun.
    Ben senle dopdoluydum.
    Kapını çalsam, "Kim o?" dediğinde;
    "Senim" diyebilirdim.
    Ah "ben", senim.
    Ben senim...

ama sevmedim, hayır
    iğrendim insanoğlunun
    yağlı ipte sallanan morluğundan!

Amatör Üye :: ECE'L :: Güzel Yazılara :: ECE'L :: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 7
    Blog Başlıkları
    2

ezilmeyi göze alıyosa ezmeli devran bu döner döner döner...
    w Q X $ harfleri alerji yapıyor

Çek elini Türkçemden! Evet benim Türkçem;bence geç olmadan siz de sahip çıkın !

Canımı sıkmayın konu açasım geliyor

wind_girl =>Tanıyan bilen vardır belki =)

İş Bilen Üye gıcık kız Güzel Yazılara gıcık kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    1

1)konulara saçma ya da benzeri deme yetkiniz yok
    2)yorum yapınız
    3)birşeyi savunmuyorsanız yazmayınız iyi günler..
    Konu GuLsah tarafından (15-11-2008 Saat 08:46 PM ) değiştirilmiştir.

Kıdemli Üye yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    12
    Aldığı Teşekkür: 59

çevremizde hep güçlüler güçsüzleri eziyorlar.bana çok sinir bozucu geliyor bu olay.ama insan ne kadar güçsüz olursa kendini elinden geldiği kadar savunmalı ezilmemeli ezmemelide.sonuçta hayat bu birgün ezdikleri yani güçsüz olanlar gibi olabilir.insanlar hiçbir şeylerine kendininmiş gibi güvenmemeli.

Amatör Üye bilgesu is on a distinguished road bilgesu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

ezilmemeli ve ezmemeli

Kıdemli Üye GuLsah has a spectacular aura about GuLsah has a spectacular aura about GuLsah has a spectacular aura about GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    18
    Aldığı Teşekkür: 30
    Blog Başlıkları
    2

bu mudur? neden ezmemeli neden ezilmemeli gerekçelerin neler? arkadaşlar yorum yapıyorsanız kendini fikirlerinizi açıklayın lütfen.

Sen "ben" olmuştun.
    Ben senle dopdoluydum.
    Kapını çalsam, "Kim o?" dediğinde;
    "Senim" diyebilirdim.
    Ah "ben", senim.
    Ben senim...

ama sevmedim, hayır
    iğrendim insanoğlunun
    yağlı ipte sallanan morluğundan!

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Güçlü güçsüzü ezer.Ezmeli midir peki?-Benim konunun bu kısmında bazı tereddütlerim var açıkçası
    Şimdi çok pis yazacağım; ()

Güçlü eskiden yani güçsüz iken ezik iken garibim çok ezilmiş haliyle bir aşağılık kompleksi oluşmuş
    Eh devran dönmüş zaman geçmiş kara talihi ak oluvermiş adam güçlenmiş misal haliyle içinde kalan ezikliğiyle eziklere de bir de ben vurayım hakkım kalmasın o kervanda benim de devem olsun demiş.
    Hee bunun daha bilimsel yorumlamasını isterseniz eğer;
    Her güçlüyüm diyen aslında içindeki güçsüzlüğünü bastırmak için kendinden aşağıda gördüklerini ezmeye yeltenir.
    Yapmaması gerekir, ama insan da düşünen hayvandır mantığıyla mağara adamlığından kurutulamamış bir kısım genleri aktif hale gelerek içgüdüsel hareket eder ve evet yine söylüyorum yapmaması gereken bir şey yapar her zaman ezer de ezer.
    Konu Disibani tarafından (15-12-2008 Saat 10:51 PM ) değiştirilmiştir.
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Tecrübeli Üye padfoot will become famous soon enough padfoot will become famous soon enough padfoot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    4
    Aldığı Teşekkür: 9

herşey güç demek değildir mutlak güce sahip olan da yoktur zaten illa ki bir zaaf noktası olur çünkü bu yaratılanların en büyük özelliği, mükemmellik allaha mahsustur bu nedenle hangi güce güvenip güçsüzü ezmeye kalkışılır ki sonunda senin de güçsüz olduğun bir an gelir ve bu anı aleyhine kullanıcak olanlar çok olur öyle ki empati yapıp kendimizi güçsüzün yerine koyarsak nasıl bir eziyet olacağını kavrayabiliriz buna göre kendi tedbirimizi alıp o ezik anımızda belki bir nebze olsun dayanıklılık katsayımızı yüksek tutabiliriz sonuç olarak adaletin en önemli gereksinimi kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi başkasına yapmamalıyız

BAK SEEN SessiZ_İsyanKaR isimli üye Tecrübe para puanını kapatmıştır. SessiZ_İsyanKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    77
    Aldığı Teşekkür: 165
    Blog Başlıkları
    1

gün gelir senden daha güçlüsü çıkar ve seni ezer o zaman ezdiklerin senin için fırsat yakalAyıp onlarda ezer ama sen ezmezsen iyilik yaparsan güçlü biri haksız yere seni ezmeye kalkarsa o iyilik yapanlar senin için ezilmeyi göze alırlar ....
    :YALAN DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ SAHTE ROLLERİNİZİ OYNAMAKTAN VAZGEÇİN DOĞRU DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ GERÇEK ROLLERİNİZİ OYNAYIN...

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 3 / 4 BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread