.ılılı. ForumOjen .ılılı.

Güçlü olan güçsüzü ezmelidir.

Karma Konular Katagorisinde ve  Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan  Güçlü olan güçsüzü ezmelidir. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>diğer konuda furkanla tartışırken aklıma geldi güçlü olan güçsüzleri ezmelidir çünkü güçlüdür o herşeye gücü yeter. bu doğru mudur?çok büyük ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Genel Tartışma Alanı

Kayıt ol Üye Listesi Albümler Etiketler Arama Bugünki Mesajlar
Uyarılar

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-08-2008, 11:33 AM   #1

GuLsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 77
İsim: GuLsah
Konuları:73
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
GuLsah
GuLsah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Sunshine

diğer konuda furkanla tartışırken aklıma geldigüçlü olan güçsüzleri ezmelidir çünkü güçlüdür o herşeye gücü yeter. bu doğru mudur?çok büyük çoğunluk tabiki ezmemeli diyecek ama ben de karşı tarafta olcam bu sefer.

Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 12:23 PM   #2

EMR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 12
Konuları:18
Blog Başlıkları:
EMR
EMR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
ђ.€๓г

Cevap: Güçlü olan güçsüzü ezmelidir.

etik olarak yanlış kültür olarak yanlış insanlık olarak yanlış YANLIŞ!

Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 02:37 PM   #3

Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
GuLsah
Sunshine

etiği kültürü takan kim ya gücüm varsa kullanırım kime ne?güçsüz olan yaşayamaz.

Alt 02-08-2008, 04:55 PM   #4

No_Winston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 4929
İsim: Tegmen
Konuları:17
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
No_Winston
No_Winston isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aktif Üye

Patronun Kim Oldugunu Göster Gülsah

Ezmeli Diyemem Ama Ezmemelide Diyemem Eger KEndini Göstermek İstiyorsa Bir Sey Ispatlamak İstiyuorsa Elbettekide Eziklerle Arasına Sınır Koymalı Cok Bencilce Oldu Ama Tabi Bu Onları Assagılaması GerekTirmez Ama Onlarla SAmimi Ve Ukala Olduygu Sürece Bir Yere Varamaz ( Bi Kere Farklı Düşüneyim Dedim Zor Ve SAcma Oldu Galiba )

Alt 03-08-2008, 12:34 AM   #5

Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
GuLsah
Sunshine

kesin bişi söle onur gücün yetiyosa ez ki senden korksunlar yamuk yapmasınlar doğanın kanunu değil mi büyük balık küçük balığı YUTAR.

Alt 03-08-2008, 01:31 AM   #6

No_Winston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 4929
İsim: Tegmen
Konuları:17
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
No_Winston
No_Winston isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aktif Üye

O Söz Ezmeye Calısanların Sözü Sen Hangi Ezigin Agzından Duydun O Sözü Ezikler Genelde "Alma Ezigin Ahını Cıkar Aheste Aheste" Derler Yada Öle Bişi Patronun Kim Oldugunu Göstereceksin Ama Bunu Abartamadan Yapacaksın Yani Diyorum Yeri Geldiginde Ben Bile Eziyorum Bendeki Amacım MEsafeyi Anlatabilmek Ben SAdece Bunu Her Zaman Degil SAdece Olayları Kontrol Edemedign Zaman Ezme Yöntemine Basvurulmasından Yanayım Öle Bir Toplumda Yasıyoruzki Millet Ezilenin Degil Ezenin Yanında Saf Tutuyor ...

Alt 03-08-2008, 11:45 AM   #7

Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
GuLsah
Sunshine

çünkü ezen güçlüdür ve eğer onun yanında olmazsan sende ezilirsin.güç bende ben patronum.

Alt 03-08-2008, 02:21 PM   #8

gAm-zEdE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 94
İsim: ...FeYzA...
Konuları:67
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
gAm-zEdE
gAm-zEdE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
!...4637...!

hayırrrr tabiki ölee saçmaa şey yolurmuu güçlü de neymişş neeyee göree güçlüü nsl güçlüü çokmu zengin çok mu kaslı çokmu zeki?????????????bunalrınn hiçbirii bi kişinin dğer bi kişiyi ezmesine sebep olamazz sendee olmayan bi özellk onda vardırr kimse mükemmel dğl!!herkess eşit haklara sahiptirr öyle doğarr öyle yaşamalıdır(dünyann hiç bir yerinde böyle olmadığını bende biliorum ama olmaması doğrunun buu olduğu anlamına KESİNLKLE gelmez!)...!!

Alt 03-08-2008, 02:50 PM   #9

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 13
İsim: Furkan Emir
Konuları:209
Blog Başlıkları: 8
Ruh Halim:
Frethax
Frethax isimli Üye şimdilik offline konumundadır
! Emektar Admin !

Vay anasını bölüm münazara etiğine göre işlemeye başlamış çok gururlandım
Madem güçlü olan güçsüzü ezmelidir deyip iktidar oluyorsunuz ben de hemen muhalefet moduma geçeyim o zaman

Güçlü olan güçsüzü eçmemelidir çünkü;

Demek güçlü güçsüzü ezmelidir vay anasını bee

Ben bu konuyu kişilik hakları neden önemlidiri açarak savunmaya çalışacağım. Kişilik hakları önemlidir çünkü Eğer başka biri senin kişilik haklarına kafasına göre müdahale ederse hatta müdahale etmekle kalmayıp kişilik haklarını eline geçirirse Sizin söyleminize göre elimize iki seçenek geçer

1-) Karşı tarafın gücüne boyun eğip güçsüzlüğümüze boyun eyeceğiz
2-) Güçlü olana kadar mücadele edeceğiz

Boyun eğme durumunda kazanacağımız hiçbir şey olmadığı ve kaybedeceğimiz şeylerin miktarı konusunun önü açık olduğu için bunun üzerinde durmayacağım
Ya da dursam mı neyse durayım bari Kaf dağının ardında ki o güzel kızı (kızların kız bulması gerekmiyor) bulduğunuzu ve birlikte çok mesut olduğunuzu düşleyin. Tüm zevklerinizi birbirinize hitap ettiğini düşleyin. Her şey böyle mesut bahtiyar devam ederken kötü kedi hüsamettin zorla çaldı cananınızı fakat siz her daim güçlü olan güçsüzü ezmelidir dediğiniz için sevgiliniz ardından ağıt bile yakamadınız yakamayacaksınız. Kötü kedi hüsamettin ve adamları her daim (güçlü oldukları her daim) istediklerini alacak siz ise güçsüz oldugunuz her an kaybedeceksiniz.

Bunu yapabilecek bu acıya dayanabilecek bir insan profili olmayacagı için 2. seçeneğe geçiyorum.

Kötü kedi hüsamettin ve adamların sevgilinizi çaldılar götürdüler (götürme işleminden sonra ne yapacakları mevzu dışıdır fakat siz güçlenene kadar onların her yaptıklarına katlanmak zorunda kalacaksınız çünkü daha güçlü olamadınız)
Neyse kötü kedi hüsamettin ve adamları sevgilinizi çaldı siz hırs yaptınız başladınız güçlü olmaya çalışmaya aradan bir 15 sene geçti o kadar didinip çalıştınız ki don ünvanına(italya da en büyük mafya babalarına takılan ad) bile layık görüldünüz. Sonra büyük bir arama başlattınız ve kötü kedi hüsamettin ve adamlarını yakalattınız. Sonra artık güçlü olduğunuz için temiz bir araba adamları dövdükten sonra sevgilinizin yerini öğrendiniz. Büyük bir heyecanla gökkuşağının bittiği yere (sevgilinizin orada olduğunu söylediler) gittiniz ve tam burada

işte tam burada acı gerçekle karşılaştınız. Güçlü güçsüsü ezdi.
Ezilmemeniz dileğiyle

Furkan EMİR

Alt 03-08-2008, 07:37 PM   #10

Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
GuLsah
Sunshine

pfff furkan okuyana kadaracıdım adama heolsun ben hala kararlıyım
güç yaptırımı getirir sen istediğini yaptıtrırsan insanlar senden çekinir karşı koymaya cesaret edemez bu da bir yolla() korku karışık da olsa saygı (!) duyuyorlar neden sana yamuk çizerlerse hık ölürsün çünkü ben güçlüyüm sen bana karşı koyamazsın

Yeni Konu aç  Cevapla

Etiketler
ezmelidir, güçlü, güçsüzü, olan

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Karma Konular Katagorisinde ve  Genel Tartışma Alanı Forumunda Bulunan  Güçlü olan güçsüzü ezmelidir. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>diğer konuda furkanla tartışırken aklıma geldi güçlü olan güçsüzleri ezmelidir çünkü güçlüdür o herşeye gücü yeter. bu doğru mudur?çok büyük ...

Seçenekler
Stil