Komik Bölüm Katagorisinde ve Geyik & Mizah Forumunda Bulunan CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Baba, yeni aldığın ayakkabılarım ne renk? -Kahverengi yavrum. -Peki baba, kahve ne renk? -....?! --------------- Hamile bir kadına : sen ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| gzLrne ßtiim ![]() Blog Başlıkları: 2 | CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
Baba, yeni aldığın ayakkabılarım ne renk? -Kahverengi yavrum. -Peki baba, kahve ne renk? -....?! --------------- Hamile bir kadına : sen çocuğunu niye yedin? ----------------- -Anne bu ne ? - Buzdolabı yavrum. - Neden ? -------------- Anne balıklar su içer mi ? -------------- -Enişte bu ne? -Çakmak (1 dakka sonra) -Enişte bu ne? -Çakmak ... -Enişte bu ne? -Çakmak, Bahadır ... -Enişte bu ne? -Gazoz kapağı -Olur mu o çakmak! -------------- Anne, balıklar terler mi ? -------------- -Oğlum çık yukarı babaannenden biraz yenibahar iste. (kardeş küçüktür daha 4 yas civarı, merdivenlerin yarısında döner ve..) -Anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) oğlum eski bahar diye bir şey yok sadece yeni bahar vardır -Niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardır hem olmasaydı niye yeni bahar desinler ki? -Öyle demişler işte oğlum, o bir baharat -Nasıl yani? şimdi gerçekten eski bahar yok mu? Niye yok? bıdı bıdı -(anne delirme noktasına varmak üzereyken) Mahmutttt çık yukarı babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk ------------- -Kedi maması yesem kedi olur muyum anne? -Olmazsın kızım -Peki kedi benim yemeğimi yerse insan olur mu anne? -------------- -Bunu kırayım mı? -Hayır. -Bunu kırayım mı? -Hayır. -Bunu kırayım mı? -Hayır. ....... -Bunu kırayım mı? -Kır tamam kır. -Neden? ---------------- -Bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptı? -Allah yaptı -Neden? --------------- -Köpekli tacımı gördün mü? -Cık. kayıp mı ettin? -Yook Köpekli, gördün mü? -ha evet güzelmiş. -Gördün mü? -------------- - Anne ben nerden geydim? - eeö... karnımdan çıktın sayılır yavrum... sezaryen ile doğurmuştum ben seni... - Petiiiii oraya nasil dirdiiiiim? -------------- -Teyze bu ne? -Uçak -O uçak değil bi kere, helikopter! ---------------- -Ablaa.. insanlar niye evleniyo da, hayvanlar çiftlesiyo? ---------------- -Anneee, bu kedinin kuyruğu niye uzamiyo? -ne?! -Çekiyorum ama niye uzamiyo? ----------------- -Baba -Efendim kızım (bisey geliyor, du bakalım) -Aksam olunca biz uyuyoruz ya -eee? -Sabah kalkacağımızı nerden biliyoruz? -!!? ---------------- -Anne ne zaman olacak bu yemek -Ha deyince olmuyo -O zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| PüSküLLü Üyemize Bu Mesajı İçin 10 Kişi Teşekkür Etti: | !!HLL!! (30-06-2008), asilturk (15-04-2008), bozayı (18-04-2008), Dragon (15-04-2008), invader7474 (19-06-2008), LiNCoLN (16-04-2008), mc_bastart (19-06-2008), No_Winston (04-07-2008), The JusT (15-04-2008), yasmin (19-06-2008) |
| | #2 (permalink) |
| - Yardımcı Admin - ![]() | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
süper saol |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| ağustos 17 ![]() | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
-Oğlum çık yukarı babaannenden biraz yenibahar iste. (kardeş küçüktür daha 4 yas civarı, merdivenlerin yarısında döner ve..) -Anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) oğlum eski bahar diye bir şey yok sadece yeni bahar vardır -Niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardır hem olmasaydı niye yeni bahar desinler ki? -Öyle demişler işte oğlum, o bir baharat -Nasıl yani? şimdi gerçekten eski bahar yok mu? Niye yok? bıdı bıdı -(anne delirme noktasına varmak üzereyken) Mahmutttt çık yukarı babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk süper walla :![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| NightHawk ![]() | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
bir örnek daha anne inekler süt içer mi? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Kuzen ![]() | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
guzelmıs elıne saglık.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| ceHeNNeM yoLcuSu ![]() | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
-Bunu kırayım mı? -Hayır. -Bunu kırayım mı? -Hayır. -Bunu kırayım mı? -Hayır. ....... -Bunu kırayım mı? -Kır tamam kır. -Neden? bu cümle manyak |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Blog Başlıkları: 1 | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
süper yaa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| SEVGİYE HASRET ![]() | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
evet supermiş ya ne diyeyim ya |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
Bunu kırayım mı? -Hayır. -Bunu kırayım mı? -Hayır. -Bunu kırayım mı? -Hayır. ....... -Bunu kırayım mı? -Kır tamam kır. -Neden? ![]() buraya koptum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| fenerliamigo ![]() | Cevap: CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı
bayaa komikmiş ee bizde o yollardan geçtik dimiii |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Geyik & Mizah Forumunda Bulunan CoCuKlarıN SiNir BoZan SoRuLarı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Baba, yeni aldığın ayakkabılarım ne renk? -Kahverengi yavrum. -Peki baba, kahve ne renk? -....?! --------------- Hamile bir kadına : sen ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |