Komik Bölüm Katagorisinde ve Geyik & Mizah Forumunda Bulunan iyi geceler dialogları Konusunu Görüntülemektesiniz.=>-iyi geceler rüyanda beni gör -kabus gör diosun yani -bir bakıma -iyi geceler -Yesin seni keçiler -höst ulan iyi bişi ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| ||||||||||||||||||||
| | #3 | ||
| |
Cevap: iyi geceler dialogları yeri göğü yaratan ALLAHIM yatıyorum beni koru ALLAHIM gercekte olamıyorum... rüyamda mod oldugumu göster ALLAHIM Buda Bişimi Ben Admin Olmustum ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 267
İsim: yASEeeemİNn... Yaş: 16 Nerden: SAMSUN-TBALL Ruh Halim: |
Cevap: iyi geceler dialogları -iyi geceler renkli rüyalar -sana ne ulan benım rüyamın rengınden -noldu usta niye kızıyorsun?? -delıkanlı adam renkli rüya görmez -hadi benım el yatar ıyi geceler -el dısında kalan uzuvların yatmıyor mu? -hö? -yok bişi uyu -iyi geceler kocacım -iyi geceler..ALLAHım rahmetını üstümden esırgeme -amin.. -bu mendebur kadını verdın bari rüyalarda bişiiler göster bunlar güzeldi.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: iyi geceler dialogları -hadi iyi geceler ALLAHım bana sakallayı dedeyi göster.... -höhhhhhh bu güzel=)) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: iyi geceler dialogları eheh iyimiş Açıkçası daha orjinal şeyler çıkabilir ama yine de beğendim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 7051
İsim: @tEş Yaş: 13 Nerden: orda burda :) Ruh Halim: |
Cevap: iyi geceler dialogları -iyi geceler -öpsün seni zeki müren -uymadı abı bu -baştan al... -pekı abı..iyi geceler -yalasın seni köpekler -bak bu oldu. -afiyetolsun.. hepsi güzelmiş ama ben bunu beğendim bu daha güzelmiş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| dialogları, geceler, iyi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Geyik & Mizah Forumunda Bulunan iyi geceler dialogları Konusunu Görüntülemektesiniz.=>-iyi geceler rüyanda beni gör -kabus gör diosun yani -bir bakıma -iyi geceler -Yesin seni keçiler -höst ulan iyi bişi ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |