40 yıl sonra forumojen No_Winston : yeni açtığım konuya bak nasıl olmuş? !-8['']5R4-!: ßen bu konuyu 40 sene önce açmıştım, kilitliyorum! merwis: ANKET
Sizce en iyi huzur evi hangisi? -------------------- FORUM İÇİ OYUNLAR
-ALttakinin kafasında kac tel oldugunu tahmin edeLim. (en fazla3)
-Alttaki üyenin torununun ismini tahmin edelim.
-Allatki uye bize gencliginde yaptıgı capkınLıkları AnLatsıN
-Alttaki uyenin vucudundaki hastalıkları tahmin edelim(seker,tansiyon vb.)
-Alttaki uye su an hangi Yesilcam Filmini izliyo..?
-Ömrumuzun bitimine dogru sayaLıım(1....en fazla 1000 ) -------------------- Yerli Müzik !!HLL!!'den nostaljik parçalar (40 yıl önce - 40 yıl sonra)
1-Burak Kut - komple
2-Mustafa Sandal - indir
3-Sibel Can - çakmak çakmak
4-Hande Yener - Romeo
5-Ceza - Yerli Plaka Forumojen’in Yeni Bölümleri - +65
-Hey Gidi Gençlik ( Eeeee yaş ilerleyince bunama vakaları görülmeye başlar üyelerde) Disibani:önceki açtığın konuyu çok beğendim çok güzel. AnesTetiC:Ne konusu? ßen konu mu açmışım? Disibani: Evet az önce açmışsın ya! AnesTetiC: Nereye açmışım? Disibani: ee foruma açmışsın. AnesTetiC: Hangi foruma? Disibani: ßizim foruma yha.. AnesTetiC:Ne olmuş bizim foruma? Disibani: konu açmışsın dedim ya! AnesTetiC: kim açmış? Disibani: Yok bişey .....
Ve Bu Olaydan sonra AnesTetiC üyeliqi Bırakır :| Doğru Huzurevine _SeS_:konu=kendi çektiğiniz huzurevi videoları... Frethax:anket= hanqi baston daha kaliteli? yasemin!!:konu= ihtiyar makyajları..[yeniden 18 lik qenç kız olabilirsiniz] (((umarım beğenirsiniz...))) |