Komik Bölüm Katagorisinde ve Geyik & Mizah Forumunda Bulunan Sınavda Sorulan Kompozisyon Sınavından Tam Not Alan Öğrencinin Kağıdı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir üniversitede şöyle bir ödev verilmiş ve bu ödevden 100 almayı bir kişi başarmış.. Kompozisyon Ödevi: Aşağıdaki konulara kısa ve ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| ||||||||||||||||||
| | #3 | ||
| |
Cevap: Sınavda Sorulan Kompozisyon Sınavından Tam Not Alan Öğrencinin Kağıdı anumm ben ilkokuldaykende aynı espiriler yapılıyoduu | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Sınavda Sorulan Kompozisyon Sınavından Tam Not Alan Öğrencinin Kağıdı ehehehe ![]() mantıklı herkesin aklına gelmez | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Sınavda Sorulan Kompozisyon Sınavından Tam Not Alan Öğrencinin Kağıdı bunu yıllar önce lisedeki arkadaşım Eda bizzat söylemişti ilk duyduğumda çok gülmüştüm ve zekice bulmuştum ama artık alıştık buna ve bunun gibilerine kelime oyunlarına karnım tok niahahah | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Sınavda Sorulan Kompozisyon Sınavından Tam Not Alan Öğrencinin Kağıdı koptum yahuuuu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Sınavda Sorulan Kompozisyon Sınavından Tam Not Alan Öğrencinin Kağıdı gerçekten çok zekice... teşekkürler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| alan, kağıdı, kompozisyon, sorulan, sınavda, sınavından, öğrencinin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Geyik & Mizah Forumunda Bulunan Sınavda Sorulan Kompozisyon Sınavından Tam Not Alan Öğrencinin Kağıdı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir üniversitede şöyle bir ödev verilmiş ve bu ödevden 100 almayı bir kişi başarmış.. Kompozisyon Ödevi: Aşağıdaki konulara kısa ve ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |