Karma Konular Katagorisinde ve Güncel Haberler Forumunda Bulunan Başörtülü anneye büyük ayıp Konusunu Görüntülemektesiniz.=>öyle demiyoruz da böyle düşünenlern dilinden demokrasi özgürlk v.s gibi laflar düşmüo.. ama herşeyi kendi kafalarına göre düzenlemeyide iyi biliyolar....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| - Yardımcı Admin - ![]() Ruh Halim: | Cevap: Başörtülü anneye büyük ayıp
öyle demiyoruz da böyle düşünenlern dilinden demokrasi özgürlk v.s gibi laflar düşmüo.. ama herşeyi kendi kafalarına göre düzenlemeyide iyi biliyolar. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cevap: Başörtülü anneye büyük ayıp
tamam fatih doğru söylüyorsun ama benim amacım bize bi şey kazandırmayacak yorumları bi çok kere tekrarlamak değil... mesela ihL.li bi genç kız ödülünü alıcakken sahneye başörtüsüyle çıkarılmadı.. ben o habere diğer açıdan bakabiliyordum... ama buna bakamıyorum ... bakmaya çalışsam da beceremiyorum... aslında bu haberi paylaşma sebebim buydu.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: Başörtülü anneye büyük ayıp
Ona öyle demiyoruz buna böyle demiyoruz dedikleriniz oraya geliyor ... onun için diyorum orada bakın diye çünkü ben onların gözünden bakılması gerektiğini düşünüyorum... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
sn. Frethax hadi bak bakalım bu olayda.. beni de aydınlat.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| Bağımlı Üye ![]() Ruh Halim: | Cevap: Başörtülü anneye büyük ayıp
yazık kadına ya...ne olursa olsun en önemli olan bi annenin gözünden bakmak..başı açıkların kutlamaya hakkı var onların yok...bence çok ayıp.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: Başörtülü anneye büyük ayıp
Abicim ben sana onların gözünden çok iyi bakıyorum demiyorum ama bakmaya calısıyorum diyorum ve ekliyorum bakmaya calışmaz isek bir sonuç elde edemeyiz. Hala bana diyorsunuz ki onun gözünden bak tekrar ediyorum onlar din düşmanı mı ? Değilse onların gözünden bakmak neden bu kadar zor Öyle ise onları karşınıza almak yerine onlara laf sokmaya çalışmak yerine bir şeyler anlatmayı deneyin... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 |
ya sen konuyu dine niye getiriyorsun ki..? bu olayda bakabilir miyiz?? (e-bilmek yani imkanın olması) bunu haber başörtüsüne ılımlı bakan bakmayan herkesi ilgilendiriyor çünkü ortada çok byük bi haksızlık var.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 |
| - Yardımcı Admin - ![]() Ruh Halim: | Cevap: Başörtülü anneye büyük ayıp
furkn abi onların göznden baktığımz olay şu.. benm düşüncem bu ben eğer burda sözümü geçirebiliyorsam neden geçirmiyim benm istediğim olsun.. (yani ben olsam öle düşnrdm heralde ) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 |
fatih yapma ya ! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 |
i n s a a a a a f diyorum başka da bir şey demiyorum ve demiyeceğimde ya söylemek istedigimi anlamıyorsunuz ya ben anlatamıyorum ya da anlamak istemiyorsunuz. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Güncel Haberler Forumunda Bulunan Başörtülü anneye büyük ayıp Konusunu Görüntülemektesiniz.=>öyle demiyoruz da böyle düşünenlern dilinden demokrasi özgürlk v.s gibi laflar düşmüo.. ama herşeyi kendi kafalarına göre düzenlemeyide iyi biliyolar....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |