Karma Konular Katagorisinde ve Güncel Haberler Forumunda Bulunan Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden şaşırtan sözler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bnce hepiniz yanlış dusunuyorsunuz bnce o kızın nie bu kadar atatürkü sevmedıgını düşünün bana göre atatürkü sevmeme nedeni günümüzde atatürkü ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 (permalink) |
| BaŞı BaĞLI... ![]() | Cvp: Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden şaşırtan sözler
bnce hepiniz yanlış dusunuyorsunuz bnce o kızın nie bu kadar atatürkü sevmedıgını düşünün bana göre atatürkü sevmeme nedeni günümüzde atatürkü kendi çıkarları adı altında kullanan insanlar yuzunden sewmıyor.atatürk şuanda hayatta olsaydı ne turban sorunu olurdu ne laiklik sorunu olurdu cunku ataturk ozgurlukcu bı liderdi.kız bnce provakatör falan deil sadece CAHİL MÜSLÜMAN.bu ülkenin kurucusunu atatürk gibi bir lideri sewmemesi onun ne kadar cahil oldugunu gosterıo zaten ama neden sewmediği çok açık BAZI INSANLARIN ATATÜRKÜ VE ATATÜRKÜN GORUSLERINI KENDI CIKARLARINA GÖRE YORUMLAMASI VE UYGULAMASI YUZUNDEN ve KIZIN ATATÜRKÜ YANLIŞ TANIMASINDAN KAYNAKLANIYOR BANA GÖRE... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden şaşırtan sözler
humeyninin arkasından gidenlerin baskıcı bi rejim uygulaması , humeyninin o şeklde düşündüğünü göstermezmiş...bu nedenle onu seviyor..humeyninin arkasndan gidenler de zulmederken o humeyniyi sevmeyi düşünüyo da Atatürkçüler de zulmederken Atatürkü sevmeyi mi düşünemeyecek... H-A-H-A-H-A |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden şaşırtan sözler
bu nasıl bir cahilliktir ya!ingiliz mandası ha bunlar nasıl insanlar!madem dini özgürlüklerini yaşamak istiyo ne işi var kanada da gitsin Suudi Arabistanda yaşasın! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden şaşırtan sözler
geyik-mizah bölümüne çeviriyorsunuz burayı... suudi arabistanmış... böyle davranırsak biz, böylelerini çok görücez |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() | Cvp: Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden şaşırtan sözler
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 (permalink) |
böylelerini aşşağılayıcı bi ifade olarak mı algılıyorsn |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() | Cvp: Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden şaşırtan sözler
Ben o cümleden algılamam gerektiğini algılıyorum ne eksiği ne fazlası sinirlerine hakim olmalısın. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Güncel Haberler Forumunda Bulunan Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden şaşırtan sözler Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bnce hepiniz yanlış dusunuyorsunuz bnce o kızın nie bu kadar atatürkü sevmedıgını düşünün bana göre atatürkü sevmeme nedeni günümüzde atatürkü ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |