+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 5

Konu: "Ananızı ağlatmaya geliyorum!"

Bağımlı Üye mervis has a spectacular aura about mervis has a spectacular aura about mervis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    19
    Aldığı Teşekkür: 20

"Ananızı ağlatmaya geliyorum!"

Hırvatistan'da bir kentin belediye başkanlığı için yarışan bağımsız aday Josko Risa kampanya süresince "Ananızı ağlatmaya, sizi soymaya geliyorum" sloganları attı. Afişlerde ise "Her şey benim için, siz avucunuzu yalayacaksınız" yazıldı... Önceki gün yapılan seçimlerde, Risa oyların yüzde 28'ini alarak başkan oldu....

Vatan'ın haberine göre Risa seçim kampanyası sırasında yaptığı konuşmalarda "Bu kenti kendi dükkanım olarak görüyorum. Eğer ben bir şeyler kazanmazsam siz de kazanamazsınız. Ama ben götürürsem, siz de götürürsünüz" dedi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Risa için bir seçmen şöyle konuştu:
    "Başa geldiklerinde rüşvet yiyip yolsuzluk yapacaklarını zaten biliyoruz. Herkes yapıyor bunu. Ama Risa hiç değilse bu konuda yalancılık yapmıyor" dedi.

ÇOK İLGİNÇ

"Öyle bir dünyada yasiyoruz ki,
    bir peşin hükümü söküp atmak,
    atomu parçalamaktan daha zor."
    Albert EINSTEIN

Moderator invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    114
    Aldığı Teşekkür: 137

Cevap: "Ananızı ağlatmaya geliyorum!"

HARBİDEN ÇOK İLGİNÇ:d
    SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ
    SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ

SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK
    HERKESE NASİP OLMAZ
    BEŞİKTAŞLILIK

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

ehehehh doğru ama adamın sadece bir artısı var o da yalan söylememek diğer yaptıklarını ya da yapacaklarını iddia ettiği şeyleri öbürkülerde yapıyor (:
    oyum sana risa
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

bence ilginç değil gayet normal birşey (:eğer herkesin çalacağından eminseler..
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Tecrübeli Üye No_Winston will become famous soon enough No_Winston will become famous soon enough No_Winston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    53
    Aldığı Teşekkür: 15

Güzel düşünmüş Arkadas Bizdede Böle Biri Cıkar Yakınlarda
    İranlı Şair Demiş ki "Aşka Ucarsan Kanadın Yanar" Bu Söze Hitaben Hz.Mevlana da Demişki " Aşka Ucmassan Kanadın Neye Yarar...!!...

MüLakatın Yolları Tastan AhhhBekle Bu Sefer Son Sefer...

İnsan Kendi Yalanlarıyla Mutlu Olmayı a Gerceklerden Daha Cok Seviyor...

+ Konuyu Cevapla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)