+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 8

Konu: Tuvalet kağıdına basılı korku romanı

Aktif Üye ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 23

Tuvalet kağıdına basılı korku romanı

Edebiyat tarihinde bir ilkin yaşandığı Japonya'da, bir korku romanı tuvalet kağıdına basıldı.

TOKYO - Hollywood'da ve Japonya'da filmlere konu olan "Ring"in yazarı Koji Suzuki'nin 9 bölümlük kısa korku romanı "Drop", tuvalet kağıdına basılı ve rulo halinde okuyucunun karşısına çıktı.

Birkaç dakikada okunabilecek olan bu yeni romanın rulosu yaklaşık 3,40 TL'den satışa çıkarılacak. Kitabı basan firma, söz konusu tuvalet kağıdının tanıtımını "tuvalette korku deneyimi" olarak yapıyor.
    Konu ZzzzMmmmAaaa tarafından (27-06-2009 Saat 12:29 PM ) değiştirilmiştir.

2. ZzzzMmmmAaaa Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler

AnesTetiC (27-06-2009)

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Cevap: Tuvalet kağıdına basılı korku romanı

höh akla zarar işler bunlar.
    Acaba yazardan mı çıktı bu fikir
    Ya da tuvalette korksan ne olur diye düşünüyorum aklıma yalnız üç şey geliyor
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

Alıntı Disibani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    höh akla zarar işler bunlar.
    Acaba yazardan mı çıktı bu fikir
    Ya da tuvalette korksan ne olur diye düşünüyorum aklıma yalnız üç şey geliyor
    aklına gelen 3 seyden ilki düşünülmeden yapılabilir ne de olsa altında delik var

fobisi korku olanlar ıcın uretılmıs olabılır millet dusunmeden okusun korkusunu yensin korkusunu yenerken de cekinmeden cıkartıversın
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Blog Başlıkları
    13

eheeh bilal zaten çıkacak olanlarla ilgiliydi hipotezlerim
    ama dediğin gibi belki korkularını yenmeleri içindir belki artık tuvalet korkulması gereken bir yerdir
    muamma bir yazar sevdim tuttum adamı
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Nietzsche

╚> HooooPppp AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC has a reputation beyond repute AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    293
    Aldığı Teşekkür: 1.287
    Blog Başlıkları
    38

bak ikincisi benim aklıma gelmemişti ama zaten bazı hastalıklarda korkulması gereken yer olabılıyor

kızım iycene iğrençleştirdin konuyu

çıkması gereken 2. seyde geldi aklıma ama 3. sünü bulamadım
    Büyüklenmek ;

İnsanlar arasında şeref ve itibar kaybına uğramaya, İlahi hoşnutsuzluğa ve makam kaybına delalet eder. Her çeşit benlik gösterisi, gurur ve kibir çirkin iş ve bunun sonucu gelecek dünyevi musibet ve uhrevi cezadır.

Teşekkür Et
    546
    Blog Başlıkları
    13

altını ıslatır öbürküleri anladın galiba

Konuyu daha deşme

Merak ettim romanı valla alıp tuvalete koşturcam

Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Nietzsche

Aktif Üye ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa is just really nice ZzzzMmmmAaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 23

konu ilgi çekti galiba .) hemen alıcağınızı düşünüyorum .)

BAK SEEN SessiZ_İsyanKaR isimli üye Tecrübe para puanını kapatmıştır. SessiZ_İsyanKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    77
    Aldığı Teşekkür: 165
    Blog Başlıkları
    1

ilginç bir buluş
    :YALAN DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ SAHTE ROLLERİNİZİ OYNAMAKTAN VAZGEÇİN DOĞRU DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ GERÇEK ROLLERİNİZİ OYNAYIN...

+ Konuyu Cevapla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread