Karma Konular Katagorisinde ve İslamiyet Forumunda Bulunan Tesbih Namazı Nasıl Kılınır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Lütfen KUR'AN'ı dikkatli okuyun. Sen içlerinde olup da onlara namaz kıldırdığın vakit, içlerinden bir grup seninle namaza dursun; silahlarını da ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: Tesbih Namazı Nasıl Kılınır
Lütfen KUR'AN'ı dikkatli okuyun. Sen içlerinde olup da onlara namaz kıldırdığın vakit, içlerinden bir grup seninle namaza dursun; silahlarını da alsınlar. Bunlar secdeye varınca, diğerleri arkalarında beklesinler. Sonra namaz kılmamış olan diğer grup gelip seninle birlikte kılsınlar. Dikkatli olsunlar, silahlarını yanlarına alsınlar. Kâfirler isterler ki, silahlarınızdan ve teçhizatınızdan habersiz olasınız da üstünüze bir çullanışla çullanıversinler. Eğer yağmurdan gelen bir sıkıntı varsa yahut hasta-yaralı iseniz silahlarınızı bırakmanızda sizin için bir sakınca yoktur. Ama tedbirinizi alın, dikkatli olun. Allah, kâfirler için rezil edici bir azap hazırlamıştır. Nisa 102. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
| Sonsuza.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: Tesbih Namazı Nasıl Kılınır
Sende KURAN a bu kadar bağlı olmamalısın bence kardeşim. Tamam KURAN da herşey yazar fakat bilmelisin ki bunları okuyacak ve yorumlayacak olanlar bizleriz. Allah herşeyi yorumlanmış olarak verseydi senin benim burda olmamızın ne anlamı kalırdı ki.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: Tesbih Namazı Nasıl Kılınır
Alıntı:
sana tavsiyem önce oku sonra karar ver. İşte biz, ayetlerimizi bu şekilde ayrıntılı kılıyoruz ki, günaha sapmışların yolu açık-seçik ortaya çıksın/günaha sapmışların yolunu açık-seçik göresin! En'am 55 Allah size Kitap'ı ayrıntılı kılınmış bir halde indirmişken, Allah'ın dışında bir hakem mi arayayım? Kendilerine Kitap verdiklerimiz, onun, Rabbinden hak olarak indirildiğini biliyorlar. Sakın kuşkuya düşenlerden olma. En'am 114. Rabbinin yolu işte budur; dosdoğru, kıvamında... Biz öğüt alan bir topluluğa ayetleri ayrıntılı bir biçimde açıkladık. En'am 126. Yemin olsun ki, resullerin hikâyelerinde, aklını ve gönlünü çalıştıranlar için bir ibret vardır. Bu Kur'an, uydurulacak bir hadis/bir söz değildir; aksine o, önündekini tasdikleyici, her şeyi ayrıntılı kılıcıdır. İnanan bir topluluk için de bir kılavuz ve bir rahmettir. Yusuf 111. umarım hala yorumlanmamış demessin, yoksa Allah'a iftira atmış olursun. selametle | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: Tesbih Namazı Nasıl Kılınır
Eğer biz onu yabancı dilde bir Kur'an yapsaydık, elbette şöyle diyeceklerdi: "Ayetleri ayrıntılı kılınmalı değil miydi?/Arap'a yabancı dil mi?/ister yabancı dilde, ister Arapça!" De ki: "O, iman edenler için bir kılavuz, bir şifadır. İnanmayanlara gelince, onların kulaklarında bir ağırlık vardır. Ve Kur'an, onlar için bir körlüktür. Böylelerine, çok uzak bir mekândan seslenilmektedir." Fussilet Suresi 44 |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: Tesbih Namazı Nasıl Kılınır
böyle din dersi oldukca biz gençler böyle badit bir konuyu bile bilimeyecez çünkü 6 yıldır din dersi gördüm ama ne namazı ne orucu mu okuldan ögrenmedim dışardan ögrendim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| tesbih namazi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve İslamiyet Forumunda Bulunan Tesbih Namazı Nasıl Kılınır Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Lütfen KUR'AN'ı dikkatli okuyun. Sen içlerinde olup da onlara namaz kıldırdığın vakit, içlerinden bir grup seninle namaza dursun; silahlarını da ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |