Karma Konular Katagorisinde ve İslamiyet Forumunda Bulunan doğru bilinen yanlışş!!(burçlar) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu olayı bir ayetle açıklamak istiyorum: Ey iman edenler! şarap,kumar,dikili taşlar(putlar),fal,şans okları birer şeytan işi pisliktir;bunlardan uzak durun ki kurtuluşa ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
doğru bilinen yanlışş!!(burçlar) Bu olayı bir ayetle açıklamak istiyorum: Ey iman edenler! şarap,kumar,dikili taşlar(putlar),fal,şans okları birer şeytan işi pisliktir;bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz. Şeytan içki ve kumar yoluyla ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık (bunlardan) vazgeçtiniz değil mi? Arkadaşlar şans okları fal gibi şeyler bizim hayatımızda olan ve cahil kesimin dicem çünkü bunlara ancak onlar inanır,inandığı şeylerdir bence bu şeylerin içine burçlarda girer burçlar belki bilimsel olarak açıklanabilir ama dinimiz böyle şeyleri tamamen bir ayetle yalanlamıştır. Neden dinimizin yasakladığı Allah ın sözü yerine geçen ayetlerin yalanladığı şeylere inanma isteği var içimizde anlamadım. Ben başından beridir saçma buluyordum çünkü olayda mantık yok ben yay burcuyum o burcun bi açıklaması var ama o açıklamanın hiç bir özelliği yok bende bunun neresine inanayım!! Üstelik dünyada benim gibi yüzbinlerce yay var bunların hepsinin aynı özelliği gösterme olasılığı nedir acabaa... Bu olayı bir hobi olarak benimsesek iyi olur. Ama gerçek olmayacak olan bir hobi. (tamamen benim düşüncen bu ayeti farklı yorumlayanlar olabilir ) | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| samwolf722_mm Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | The JusT (03-04-2008) |
| | #2 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
Cevap: doğru bilinen yanlışş!!(burçlar) evt bunları gerçek gibi görmemek gerek .. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: doğru bilinen yanlışş!!(burçlar) benim bilidğim duyduğum şu burçlar vardır ama kati suretle geleceği dair fal olarak değil karakter belirlenmesinde yıldızların etkisi oluyormuş diye.. bu ne kadar doğru bilmiyorum sadece duydum... tabi ki de fal gibi şeyler de ne hobi olarak ne de inanarak ilgilenilmesi gerek şeyler! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: doğru bilinen yanlışş!!(burçlar) burçlar vardır kurandada burçlardan bahseder ama fal olarak bakılması pek uygun değldir gezegenlerin insanların hayatına ve karakterine tesir eder gezegenlerin konumuna göre yeryüzündeki ruhaniyet bile değişime uğrar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: doğru bilinen yanlışş!!(burçlar) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve İslamiyet Forumunda Bulunan doğru bilinen yanlışş!!(burçlar) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu olayı bir ayetle açıklamak istiyorum: Ey iman edenler! şarap,kumar,dikili taşlar(putlar),fal,şans okları birer şeytan işi pisliktir;bunlardan uzak durun ki kurtuluşa ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |