Karma Konular Katagorisinde ve İslamiyet Forumunda Bulunan Korktum Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bugün karşı apartmandaki bir amcamızı toprağa verdik..korktum..hayatımda ilk kez korku duydum içimde bir ölüyü gördüğümde..aslında sevinmeliyim onun için o gerçeğe ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Sunshine ![]() | Korktum
bugün karşı apartmandaki bir amcamızı toprağa verdik..korktum..hayatımda ilk kez korku duydum içimde bir ölüyü gördüğümde..aslında sevinmeliyim onun için o gerçeğe gitti mutluluğa..cuma namazını kılıp dünyaya veda ahirete merhaba dedi..korktum ama ölümden değil kızının halini görünce ben kaybedersem babamı diye düşündüm işte bu yüzden korktum..ölüm bu kadar yakınken hiç bir şey hakkında bilgimiz yokken geleceğe dair neden hiç bir hazırlığımız yok neyi götürcez yanımızda..değer mi birbirmizi kırmaya geri alınmayacak laflar söylemeye kalp kırmaya yaptıklarımızın yanımıza kalmasına..bu dünya değil mi geleceğe ebediyete hazırlık mekanı.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| oooooooooooooooooo ![]() | Cvp: Korktum
bu bilinci çok, bu korkuyu ise çok çok az yaşamamız dileğiylee.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: Korktum
değer mi birbirmizi kırmaya geri alınmayacak laflar söylemeye kalp kırmaya yaptıklarımızın yanımıza kalmasına.. bazen öyle anlar geliyo ki insan o lafları duyunca, ölen amcanın yerinde olmak istiyo |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cvp: Korktum
yaa bnde cok yasamıstım o duyguyu Allah kımseye yasatmasın yaa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) | |
| Sunshine ![]() | Cvp: Korktum
Alıntı:
| |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cvp: Korktum
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cevap: Korktum
Peygamber efendimizin ölmeden önceki son sözü "Yüce dostlar ve yüce dostluklar katına" Zaman geçtikçe insanlar yaşlandıkça artık bu dünyada değil öbür tarafta buluşuyor tanıdıklarımız. Ölümün bir ayrılık olduğunu bilirken aynı zamanda bir buluşma olduğunu unutmamamız dileğiyle... Ayrıca konuyu açan arkadaşım bilincine gerçekten hayranım. Kiyamet günü sorguya çekilmeden önce, kendi kendini sorguya çek, hesap sor bu senin hesap günü sorgulanmadan işini kolaylaştırır. Seni onlar tartmadan evvel kendini yokla tart. Allah huzurundaki büyük hesap günü için kendini teçhiz et hazırla zira hiçbir şey Allah'a gizli ve saklı değildir. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve İslamiyet Forumunda Bulunan Korktum Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bugün karşı apartmandaki bir amcamızı toprağa verdik..korktum..hayatımda ilk kez korku duydum içimde bir ölüyü gördüğümde..aslında sevinmeliyim onun için o gerçeğe ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |