Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan İnsanlık Ayıbı Kanınız Donacak !!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bunu nasıl yapar bi insan aklım almıor yaa ::mademki bunu yapacaksın neden yapıosun çocuğu..allah belanı versin beee.:::...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Allah seni bildii gıbı yapsın bunun yeri burasımı !!! kucuk korku seyıne tasındı (: | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
olsun olsada kodum olmasada ben bunu millet ibret alsın diye koydum korksun die deil olm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
yaa valla hiç bişey demiyorum insan zaten denmez ki bunlara hayvan desem hangi hayvan yavrusunu canından bi parçayı böle rezil bi şekilde bırakır yaaa günahtan öte artık bu başka bi şey... bela mela okuyamam hiç böle rezilleer için ztn bunlar böle olrak belalarını bulmuş daha nedir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
insanın kanı donuo gerçekten ben resimlerin sonuna doğru gittikçe gerçekten çok fena oldum yani:::allah herkesi islah eylesin:: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
allah belasını versin | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: İnsanlık Ayıbı Kanınız Donacak !!!!! Allah ıslah etsin!!!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: İnsanlık Ayıbı Kanınız Donacak !!!!! bunu yapanların hiç vicdan sevgi denen duyguları kalmamış bence bunu yapanlar insanlıktan çıkmışlarr... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: İnsanlık Ayıbı Kanınız Donacak !!!!! ya ne diyeceğimi bilemiyorum madem bakamıyacan neden dünyaya getiriyorsun birileri sana onu yapmış olsa ne dersin yada seni annen baban buraya koymuş olsaydı ne yapardı allahım gelsin hakkından arkadaşlar öyle bir devirdeyizki allahım sonumuzu hayır eylesin gerçekten kanım dondu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: İnsanlık Ayıbı Kanınız Donacak !!!!! Anneeee | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan İnsanlık Ayıbı Kanınız Donacak !!!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bunu nasıl yapar bi insan aklım almıor yaa ::mademki bunu yapacaksın neden yapıosun çocuğu..allah belanı versin beee.:::...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |