Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan Sevgilisini bıcaklayan adam .sokak ortasında. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bana cok garip geldi adam sokak ortasında sokup sokup cıkarıyor kımı tepki vermeye calısıyor kımı aldırmıyor o kadar darbeye ragmen ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
nasıl bi insan bu be !!!!!!!!!!!! | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
ayı oğlu ayının oğlu :@ | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
manyak ya öLdürdü kadını kadındı kalkmıs zombi gibi yürüo ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
ayhhh nası bi insanlıktır bu!!! ama kim bilir sewgilisi ne yabtıda o kadr o wahseti yabtırck kadr sinirlendii :S:S cunkü normal şartlar altında bi insan bunu yabmaz :S farkındaysınz sadece öldürmk için yabmıo ne kadar sinirlii..bişeyin hırsını alıo belliki :S cok konustmm ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
kesin vardır bi derdi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
ya millet de o delinin yanına nasl yaklaşsn ki tırsar insan ama snrm ben yaklaşıp 3 adım mesafe bırKp bişiler sölerdim... aahhh.. ! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
az olaya baaa kadın orda öluo kımse bısı etmıo adamıda anca yere yatırıyoalrr vee adamda bendekı cakıdan varr ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
yazık bee.. ![]() ..cereeen nası anladın kız sennkinden olduunu kzm sennkinde törpü bile var adam onu naapsın![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
vAllA gülİm Mi AğLiMM mİ şAşIrDıM AdAm BeLLiKi PiSkOpAtıN öNdE gİDeNi!!! aMa KaDıNda NoRmAl DeiL bÖyLe Bi AdAmlA çIkTIınA gÖrE,HaDi DiYeLm ÇıKtI Ne DiE kIzDırIo AdaMı fElAn FilAn HeR nEsE hOş ViDeO tUttUm Bn BUnU | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan Sevgilisini bıcaklayan adam .sokak ortasında. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bana cok garip geldi adam sokak ortasında sokup sokup cıkarıyor kımı tepki vermeye calısıyor kımı aldırmıyor o kadar darbeye ragmen ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |