Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan Kediyi yakıorlar Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Kediyi yakıorlar ay inanmıyorum ya.. yazık hayvana vicdansızlar ya kesin satanistler yapmıştır.. pislikler ya :@ | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Kediyi yakıorlar Allah'ımm tüylerim diken diken oldu...=( benim en sevdiğim hayvanlardır kediler..bu vahseti nasıl yapabilirler yaa..=(=( benm kedimide boğmuslardı...daha kedi ölüsü fln görmk istemiyorum.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
Cevap: Kediyi yakıorlar kim lan onu yapan bak sen şu ibnelere::: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Kediyi yakıorlar kedileri pek sevmem ama görüntüler üzdü beni insanların insan kavramından ne kadar uzak oldugunun kanıtı işte... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Kediyi yakıorlar bunu yapanlar baska bı dunyadamı yasıyorlar bunu yapmaya ne gerek duyuyorlar ne gıbı bır zevk alıyor bılmem.... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Kediyi yakıorlar abi kelebek etkisindeki köpek yakma olayı gibi çok iirenç | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
Cevap: Kediyi yakıorlar yaw hayvanlardan ne istionuz yaa:::allahım bu nedir ama benimde vukuatım olmuştu ama bunlar gibi zevk için yapılan bişe değil benimki tabi yanlışlıkla yapılan bi kaza..(kediydi ve ölmedi...yanlış anlaşılmasın yani ) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Kediyi yakıorlar Hıms bu görüntüler gördüklerinizin bir kısmı kediyi ince ince dograyıp kavurma yapandan tut mangal yapıp yiyene kadar bin türlü manyak dolaşıyor dünyada. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: Kediyi yakıorlar yazık olmus hayvana yaa biim arkadaşlarda kediye düşman ya sokakta ne zaman kedi görseler ayakabı terlik ne bulurdsalar fırlatıyolar ama satanist değiller tabi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan Kediyi yakıorlar Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |