Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #11 | ||
| |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: dşı görünüşe yansıdığından eminmisin ! bi çok kişi ölüyo mezar açılıyo... hiç de bu tip görüntüler olmuyo... ben inanmıyorum.... ruh çeker azabı beden de acı çeker ama çoğu zaman biz farkedemeyiz...eğer öyleyse bile bilimsel bi açıklaması vardır....teşekkürler paylaşana... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: ben kabir azabı yokdur demedim arkadaşlar görüntü bence biras kasıyo. hata bi deneyy yapmışlardı mezara kamera koymuşlardı kamera çatlamıştı kaldıki azabı ruh çekiyorr... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: kötu bı durum olmus fakat kabır azabı oldunu zannetmıyorm ya ....... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
| |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: pek inandırıcı olmamakla beraberr yine de Allah affetsin diyorum ne gadaa iyiyim gı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: yaa alla alla sanki günahszz insanlarnn vücudu bu halee girmiick yanii nee alakası var kabir azabıylaa kann dolaşımı durmşş bi kere...olsnn o kdrr bi zahmett.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: resme bakmadm ama yorumlardan nası bişi olduğunu tahmin edebiliorm kabir azabında ruh acı çeker sonçta herkesn vücudu o şekle gelecek kmsenin aynen kalacağını sanmıorm o yüzden saçma bence.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: aman bakıozda bunlara bizim halimiz nolcak | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: allahım kabır azabından korusun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: yaw bu kadar dallandırıp bu8daklandırmanıza gerek yoktu arkadaşlar ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
Cevap: 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: kabir azabı ama onu iç camasırıyla mı gömmüşler de daha sonra cıkarıp bakmıslar..tövbe... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan 3 saat içinde kabir azabı ne hale getirmiş yaa::: Konusunu Görüntülemektesiniz.=>...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |