Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan Dedikoducu Kadının Kötü Sonu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu olay gecen sene oldu bizim mahallede cok dedikoducu bir kadın vardı.Bütün mahalleyi birbirine düşürür hiç kimsenin söylemedeği şeyleri gider ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| |||||||||||||||||||
| | #3 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
Cevap: Dedikoducu Kadının Kötü Sonu ben bunu hikaye bir ögüt olarak biliodum ama cok kötü bişey dedikodu | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>> Yaş: 15 Nerden: :::::tBaL::::: Ruh Halim: |
Cevap: Dedikoducu Kadının Kötü Sonu allah bi şekilde cezalandırıyo tabi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Dedikoducu Kadının Kötü Sonu Ben bunu sır kapısında izlemiştim bayağı etkilenmiştim valla | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Dedikoducu Kadının Kötü Sonu ana aynen ben de sır kapısında izlemiştim küçüktüm o zaman psikolojim bozulmuştu ha tabii ki dedikodunun sonuçları belki bundan bile kötü.. ama konu korkunç değil bence garip | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Dedikoducu Kadının Kötü Sonu dedikoduyu aşmak için böyle hikayelern yaygınlastrlması çok saçma ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cevap: Dedikoducu Kadının Kötü Sonu yapmayınn yaa tmm dedikoduu çok kötü bişi ama ne yani şimdii bu..bana hiç inandırıcı gelmio bölee şeylerr.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Dedikoducu Kadının Kötü Sonu bi kere yılanlar kadını öldükten sonra bi şeler yapsa nolcak.. zaten o kadın ölü değil midir? ama ölmeden soksalar amenna | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
Cevap: Dedikoducu Kadının Kötü Sonu dedikodu kötü bişey tabi gerek yok salak salak başkalarının hakkında konuşmaya bırakın şu işleri mahalle karıları lütfen size sesleniorum yoksa kötü oluo sonunuz ya cıngar çıkarıp mahalleyi birbirine katıolar yda birbirlerini kesiolar yazık ne dielim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Küçük Korku Dükkanı Forumunda Bulunan Dedikoducu Kadının Kötü Sonu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu olay gecen sene oldu bizim mahallede cok dedikoducu bir kadın vardı.Bütün mahalleyi birbirine düşürür hiç kimsenin söylemedeği şeyleri gider ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |