Resimler Katagorisinde ve Araba Resimleri ve Modifiyeler Forumunda Bulunan bendede biraz daha küçük çaplıları var Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bazıları hala büyümedin mi olum bunlar oyuncak diyor ama ben severek üğraşıyorum normal araç motorlarından farkı yok denecek kadar az ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var zevkler ve renkler tartışılımaz | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var guzel arabalar kaza rıskınde olmaz ıyı olur senın ıcın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var aslında kazalar daha çok koyuyo bence tabiki hayati risk yok ama bi arabayı yapmak yaklaşık 3 4 ayı buluo her somununda emek var artık piyasada hazır montajlılarda mevcut ama bence hepsini montajlamanın ayrı bi zevki var.benzinli motordan hiçbir farkı yok sadece tüp takılmıo vitesleri olsun debriajı olsun tamamiyle minyatür. orta kalite bi araç saatte 120 km hıza ulaşabiliyor tabi buda kullanmaın zorluğunu anlatmaya yeter galiba | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var adamım süpermiş yya bu biraz pahalı bir uğraş zamanında bizde düşünmüştük ama sonra karar değiştirdik | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var tozu dumana katmış ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var aslında pahalı deil biraz teknik bilgi maliyeti yarı yarıya düşürür bu araç gayet sağlam ömür boyu kolay kolay bişey olmaz bana 1500 ytlye maloldu ama daha hesaplıları var piyasada bu işle ilgilenmek isteyen arkadaşlarıma söylüyorum internetten bu tarz arabaları almayın fiatı uygun olabilir ama eski düşük kalite hatta arızalı araçları kakalıolar ayrıca frethax düzenleme için saol arkadaşlar aslında samsunda olan veyya gelebilecek arkadşlar için ufak bi gösteri hazırlayabilirim hm yüz yüze tanışmış oluruz Konu hamdi tarafından (19-03-2008 Saat 08:47 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var güzel makineymiş de ben uğraşamam onlarla zannedersem | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var gerçeğine çok yakın bi similasyon yapılmış isterseniz deneyin arzuya görede bilgisayara kumandada bağlanabiliyor tüm motor ayarları mevcut [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] Siteye giriş yapın alt bölümde download bölümün den oyunu indire bilirsiniz. çok zevkli bir oyun drift arabalarıda mükemmel....aracınızı toplayın test edin ve pistte gazlayın. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
Cevap: bendede biraz daha küçük çaplıları var aynı kraloyun ekibi gibi konuşmuşsun ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Resimler Katagorisinde ve Araba Resimleri ve Modifiyeler Forumunda Bulunan bendede biraz daha küçük çaplıları var Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bazıları hala büyümedin mi olum bunlar oyuncak diyor ama ben severek üğraşıyorum normal araç motorlarından farkı yok denecek kadar az ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |