Karma Konular Katagorisinde ve Motorlu Araçlar ,Tuning Forumunda Bulunan Sanal Modifiye nasıl yapılır? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ilk önce bir phohoshop programınız olmalı.Ben Adobe Photoshop kullanıyorum.Kısıtlı kullanım süreli program bu ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| NightHawk ![]() Ruh Halim: | Sanal Modifiye nasıl yapılır?
[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ilk önce bir phohoshop programınız olmalı.Ben Adobe Photoshop kullanıyorum.Kısıtlı kullanım süreli program bu linkte.virüs taramasında geçirmeden kullanmayın. ![]() Dersler 1-farları yakma 2-Gerçekçi neon 3-camlara film çekme 4-araç alçaltma 5-kapı kolu yok etme 6-araca desen ekleme 7-araca marka yazıları yazma.(Sparco gibi...) 8-aracın herhangi bir yerini boyama 9-duran aracı gidiyormuş gibi gösterme 10-araca ek parça ekleme(tampon gibi...) 11-kaput boyama ve karbon fiber yapma 1-Farları yakmak ![]() ilk önce arcımızı seçiyoruz.ben Alfa romeo Brera'yı seçtim. Daha sonra üst menüden Filter-Render-lens Flare'yi seçiyoruz. ![]() karşınıza böyle bir resim çıktıysa doğru gidiyorsunuz.bu menüden üçüncüyü veya dördüncüyü seçin brightnessdan parlaklığı ayarlayın.ve ok deyin.bir farı yaktık diğerine de aynı işlemi uygulayın.Vee sonuç ![]() 2-Gerçekçi neon yakma ilk önce araç seçeceğiz.ben kendi arabamızı seçtim (: şekildeki gibi lasso toollardan ikinciyi[(polygonal lasso)(L)] seçiyoruz ![]() sonra aracımızın ön tamponu veya arka tamponu açıya göre değişir. ![]() sonra ctrl+c sonra ctrl+v yapın (kopyala yapıştır yani...) ![]() yeni bir layer oluşması lazım sonra line toolsu(U) seçiyoruz listenin en altında ![]() line toolsla neonu vermek istediğimiz yeri işaretliyoruz. ![]() sonra şekilde de görüldüğü üzere layer-layer sytle-outer glow u seçip neonun miktarını ayarlıyoruz. sonuç: ![]() devamı gelecek... sağdan soldan alıntı değildir.%100 el emeği Konu Dragon tarafından (24-06-2008 Saat 10:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| Dragon Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | RABİT_58 (25-06-2008) |
| | #2 |
| Geçerken Uğradım ![]() | Cvp: Sanal Modifiye nasıl yapılır?
derslerin devamını bekliyoruz(: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| NightHawk ![]() Ruh Halim: | Cvp: Sanal Modifiye nasıl yapılır?
biraz daha bekleyin devamı gelicek(: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
DeeJay GORKY :: WaLLAha Ne dim program qüzel site güzel measallah measallah ... (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
Tesekkürler program icin |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| Amatör Üye ![]() | Cvp: Sanal Modifiye nasıl yapılır?
farları yakmak modifiye mi oluo? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
| NightHawk ![]() Ruh Halim: | Cvp: Sanal Modifiye nasıl yapılır?
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: | Cevap: Sanal Modifiye nasıl yapılır?
guzel olmus tesekkurler |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 |
| Çıldırtır ![]() | Cevap: Sanal Modifiye nasıl yapılır?
evet devamı gelecektir ..güzel ders |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 |
| İş Bilen Üye ![]() | Cevap: Sanal Modifiye nasıl yapılır?
program adobe PS değilmi yaa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Motorlu Araçlar ,Tuning Forumunda Bulunan Sanal Modifiye nasıl yapılır? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] ilk önce bir phohoshop programınız olmalı.Ben Adobe Photoshop kullanıyorum.Kısıtlı kullanım süreli program bu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |