Karma Konular Katagorisinde ve Motorlu Araçlar ,Tuning Forumunda Bulunan doğan modify çılgınlığı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>benim anlam veremediğim nokta şu bu doğanlara bu kadar modify yapılıor bu kadar masraf adam 22 milyar harcamıs 90 model ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| SEVGİYE HASRET ![]() |
benim anlam veremediğim nokta şu bu doğanlara bu kadar modify yapılıor bu kadar masraf adam 22 milyar harcamıs 90 model doğana bu adam samsun sanayisinde müzik sistemi le uğraşıyor ses sistemi kaplamalar felan derken adam paraya acımamış bunu yapmış ben bu kadar masraf yapana kadar avrupa araba alır cuzi bi masraf ile onu adam ederim ne gerek var kardesim bu kadar masrafa bu çılgınlıktan öte bişe deildir bence ... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| SessiZ_İsyanKaR Üyemize Bu Mesajı İçin 2 Kişi Teşekkür Etti: | samwolf722_mm (12-01-2008), SüRMeNeLi (24-06-2007) |
| | #2 (permalink) |
| Freelance Design ![]() |
bi kere arkadaşım doğana hiç bindinmi ? o arabayla 130 yaptınmı ? o çılgınlığı yaşadınmı ? eksozunu genişlettiğin zaman çıkardığı sesi duydunmu ? bunları ilk önce bi yaşa.. sonra konuş... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() |
tam destek sametciim katılıyorum(bende hiç binmedim) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| SEVGİYE HASRET ![]() |
ben boş yere bilgi sahibi olmadığım bir konu hakkında konuşmam sen benim yazdıklarımı dikkatli okursan ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın bir doğana arabası alınacak kadar arbaya masraf harcanıyorsa karşı çıkarımkardesim bu arabaların miadı doldu bir sene içersinde kaporta yaptırdığın araba fire vermeye başlıyor sanayii derdinden kurytulamıyorsan al ozaman pejo 206 bu tip arbalar bence dahaideal ama ilkönce demek istenileni anla cevap olsun diye cevap yazma.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Freelance Design ![]() |
kardeşim bak doğan modifiye yapan çok arkım var ... bizim mahalle hep modifiye doğan ... doğan gibi araba varmı kardeşim her şeyden önce bir türk arabası ... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Kuzen ![]() |
sadece dogan arbası mı modıfıye oluyor sankı ondan baska arabaya modıfıye yakısmıyor mu.sen heralde sadece dogan arabalarını goruyorsun.ama sanada hak verıyorum cunku yerlı malını tutuyorsun ama dedıgı dogan tıpı arabalara kaporta yapsan bıle en fazla ıkı sene dayanıyor.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
hiç binmedim ama hiç yoktan ii araba bide modifiye yapımca harıka |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| SEVGİYE HASRET ![]() | paranız
paranız çok galiba kaportaya vermek için iki ssenede bir bak kardesim ben modifye olmuş doğan görmemiş olsam bu konuyu burda dillendirmezdim demek ki gördüm ve bu konu hakkında yorum yapıyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| ağustos 17 ![]() |
kankı haklısın herkes bunu anlayamaz.araba sadece görünüşten ibarettir saçmnalıgının önde gelenlerınden bırı bu arkadas heralde.bu kadar parayı dogana veren adam bence sacmalıgın en buyugunu yapmıs..dedıgın gıbı al bı avrupa araba adam etdaha ii.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Amatör Üye ![]() |
arabayı gorsem yorum yapacagım ama bisey diyemiyorum yanlız dogan ın zevki ayrıdır.adam o kadar para harcadıysa motoru da yukludur.ve akdenizdeki butun drift showlara katılıyorum evo yu tokatlayan doganlar var onun uzerindeki modifiye urunleri avrupa bi arabaya koymaya kalkarsan yine kafadan bi 15bin ytl harcaman gerekecektir hatta daha fazla sadece bir remus egzost takımı takman 1bucuk milyar hava filtresi ortalama 300 milyon vs. modifiye zaten zevk meselesi saygı duymak lazım.ama sen diosan ki bi ruzgarlık da modifiyedir saygı duyarım.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Motorlu Araçlar ,Tuning Forumunda Bulunan doğan modify çılgınlığı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>benim anlam veremediğim nokta şu bu doğanlara bu kadar modify yapılıor bu kadar masraf adam 22 milyar harcamıs 90 model ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |