Resimler Katagorisinde ve Araba Resimleri ve Modifiyeler Forumunda Bulunan OtoBaN FaReSi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaşlar bu bir hastalıktır. hele bu araba varya deşet bişe tabiri caizse otoban faresi yani anlicanız ufak ama etkili...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | |||
| |
Alıntı:
Konu newmoon tarafından (27-05-2007 Saat 10:24 PM ) değiştirilmiştir.. | |||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
newmoon bence senın araba bı ıse yaramaz. sen hayalle yasıyorsun o tur arabalar tarıhın derın sayfalarında.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 337
newmoon abi o araba adeta ölüm aracı o bir canavar ya onu biz rüylarda göremiyoz bizim işimiz 20.000 ytl lik arabalar da | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
oo kusura bakma be abı araba mustang mıs. tabı kı oyle bır araba olmaz butun halktan ozur dılıyorum... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
arkdaşlar bir gün bolamana yanlamaya gidelim..bu dehşet bi makinedir...0-100 km 5,2 sn ![]() bir ara ayarlayalım bolaman virajlarında yanlıyalım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
eee abi bizde arkadan 106 yla video nu cekmeye geliriz arada ekzoz duamnı yutarız ama haritadan silmezsen cekeriz videonu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
o saman bizde arkadan kara duman ata ata geliriz iyiki 4 atmadın yoksa ambulansla gelcektim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Resimler Katagorisinde ve Araba Resimleri ve Modifiyeler Forumunda Bulunan OtoBaN FaReSi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaşlar bu bir hastalıktır. hele bu araba varya deşet bişe tabiri caizse otoban faresi yani anlicanız ufak ama etkili...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |