Diğer Takımlar ve Spor Dalları Katagorisinde ve NBA Forumunda Bulunan NBA All Star 2008 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu yıl New Orleans da yapılan NBA all star haftasonu büyük bir hızla geldi geçti.
İlk gün ;
2.yıl oyuncuları ...
Bu yıl New Orleans da yapılan NBA all star haftasonu büyük bir hızla geldi geçti.
İlk gün ;
2.yıl oyuncuları çaylakları 136-109 yendi.
İkinci gün;
Takım şut yarışmasında San Antonio takımı (Tim Duncan; Becky Hammon; David Robinson) rakiplerini geride bırakarak 1. oldular.
Hüner yarışmasında Deron Willliams rekor kırarak 1. liğe yerleşti.
3 sayı yarışmasında Jason Kapono geçen seneki rekorunu kırarak 1. oldu.
Yıldızların hem yaratıcılıklarını hemde hünerlerini gösterebilecekeri smaç yarışmasında Dwight Howard ve geçen senenin şampiyonu Greald Green arasında büyük bir çekişme yaşandı. G.Green’in yaptığı ukalalık ( ayakkabılarını imzalayıp jüri masasına koyması) ona pahalıya patladı. Gecenin Süpermen’i yani Dwight Howard şampiyon oldu.
Ve son gün, All Stars maçı. Doğu ile Batı karmaları arasında mükemmel bir çekişme yaşandı oyunun büyük bir bölümünü önde götüren doğu batıyı 134-128 mağlup etti. Batı şovdan daha çok sayı yapmakla uğraşırken doğu hem sayı yapıp hem de izleyenlere güzel oyunuyla büyük bir keyif verdi. Gecenin en iyi oyuncusu yani MVP ödülüne de LeBron James layık görüldü. Herkesin beklediği yıldızlar (Shaquille O’Neal, McGrady, Gilbert Arenas…) sahada yoktu ve eksiklikleri hissedildi.
Not : Kobe Bryant parmağındaki sakatlık yüzünden sadece 3 dk oynayabildi.
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
batının kadrosunu şahsen beğenmedim t-mac, marion yoktu ama seneye shaq da batıda olacak ve eğer iyi bir koç seçilirse seneye muhteşem bir şow izleyeceğiz
olmalısınız Ücretsiz
yalnız benim lebronu boğasın geliyor ya daha önce aldıgı mvp de bence geceyi katletmişti adam cok bencildi ben olsam bundan önce aldıgı mvp senesinde de herkesi costurdugu için shaq ' a verirdim neyse umarım bir daha bu ödülü alamaz
olmalısınız Ücretsiz
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
NBA All Star 2008
Diğer Takımlar ve Spor Dalları Katagorisinde ve NBA Forumunda Bulunan NBA All Star 2008 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu yıl New Orleans da yapılan NBA all star haftasonu büyük bir hızla geldi geçti.
İlk gün ;
2.yıl oyuncuları ...
Forumumuz vBulletin® 3.8.0 Beta 1 Versiyonuyla Tasarlanmıştır. Yazılım Hakkı Jelsoft Enterprises'a aittir.2000 - 2008. ForumOjen.Com 2 Şubat 2007 Tarihinde Açılmıştır.