Katil
Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din
kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.
Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan
yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda
oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın
patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu
canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler
okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde
bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin
feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4
kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları
onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara
bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı
Alın size bir tescilli vatan haini daha (edip akbayram)
Karma Konular Katagorisinde ve Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan Alın size bir tescilli vatan haini daha (edip akbayram) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Edip Akbayram, Londra'da PKK konserine katıldığını kabul etti
Atatürkçü Düşünce Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen mitinglerin vazgeçilmez sanatçısı Edip Akbayram, bölücü terör ...
Alın size bir tescilli vatan haini daha (edip akbayram)
Edip Akbayram, Londra'da PKK konserine katıldığını kabul etti
Atatürkçü Düşünce Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen mitinglerin vazgeçilmez sanatçısı Edip Akbayram, bölücü terör örgütü PKK'lıların gövde gösterisine dönüşen Londra konserine katıldığını kabul etti. Akbayram, önceki gün Fox TV'deki bir programa katılarak kendini savundu.
Fox TV'de yayınlanan ve eski MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül'ün de katıldığı programa telefonla bağlanan Akbayram'ın sinirli olduğu görüldü. Gül'ün "Sizin gittiğiniz Londra'daki gece PKK ve yan kuruluşlarının etkinliğidir." şeklindeki sözlerine Akbayram, "Ben şarkı söylüyorum." diye cevap verdi. Bunun üzerine Gül, "Ancak PKK Türkiye'yi mezbahaya çevirdi, hiç protesto ettiniz mi? Orada PKK posterleri asılıyor, 'Biji Apo' diye bağırıyorlar." diye tepki gösterdi. Akbayram ise bu eleştiriye de "Bunlar benim inisiyatifim dışında gelişti." deyince, Gül'den "O zaman katılmayın." yanıtını aldı. Programda Akbayram kendine çamur atıldığını iddia edince de Gül şunları söyledi: "Siz gidip PKK denen çirkefin içine giriyorsunuz. Ben mi çamur atıyorum. Teröristlere destek vermeyeceksiniz. Kürt ayrıdır terörist ayrıdır. Onlara destek veremezsiniz. Siz Türk sanatçısısınız. O zaman oraya katılmayın." İstanbul, Zaman PKK konserinden İzmir mitingine
Bölücü terör örgütü PKK'nın düzenlediği etkinliklerin vazgeçilmez ismi Edip Akbayram, İzmir'deki mitingde de sahne aldı. Akbayram'ın eline Türk bayrağı verildiği an ise bakın ne oldu.
Hatırlanacağı gibi Akbayram 1 Nisan 2007'de Londra'da PKK bayraklı ve Apo posterli bir konserden iki hafta sonra Ankara'daki Cumhuriyet Mitingi'ne katılmıştı.
Dünkü mitingde sahnede şarkı söyleyen Akbayram'ın eline bir bayan tarafından Türk bayrağı verildi. Bu olay karşısında şaşıran Akbayram birkaç saniye hareketsiz kaldı.
Bayrağı veren bayan eliyle Akbayram'ın bayraklı elini sallamaya çalıştı ancak bunda başarılı olamadı. Sanatçının bu noktadaki rahatsızlığını anlayan bayan tekrar bayrağı alıp sahnedeki yerine geçti
şerefsiz ,bu adam şu an türkiye topraklarındaysa hakkında soruşturma başlar zatenn..atsınlar çürüsün anasını satim ya..bunun gibi adamlardan gelecek faydayı ...........
şimdilerde bir demokrasi modası çıktı ortaya.Bu vesile ile içinde soysuzluğunu bu vatana ihanetini ve düşmanlığını gizleyemeyen bu ve benzeri şahıslar birer birer o kopasıca başlarını uzatmaya başladılar.. bırakalım bu AB süreciyle başlayan özgürlük rüzgarları esmeye devam etsin etsin ki herkes eteğindeki taşı döksün kim neymiş anlayalım anlayalımda safımızı iyi seçelim.. ne mutlu TÜRKüm diyene...
alıntı
Konu newmoon tarafından (12-07-2007 Saat 08:33 PM ) değiştirilmiştir.
Bu adamları alacan oradaki bütün miting arabalarını bi taraflarna sokacan şerefsizler hiçmi düşünmüolar ben burada doğdum burada büyüdüm şimdi nasıl satttım ülkemi die??İnsan utanır,ölen şehitlerimizin haberlerini duydukça içimiz yanıo bu şerefsizler napıo acaba merak etim.?
Bu adamları alacan oradaki bütün miting arabalarını bi taraflarna sokacan şerefsizler hiçmi düşünmüolar ben burada doğdum burada büyüdüm şimdi nasıl satttım ülkemi die??İnsan utanır,ölen şehitlerimizin haberlerini duydukça içimiz yanıo bu şerefsizler napıo acaba merak etim.?
şerefsiz ADAM..gebersin....biri hayrına vurssa şunu vursun indirsin aşağıya yaaaaa..gidip günahsız kişiler vuruluyorrr..TİT işbaşa düştü yakın bi zamanda bunu da indiriler aşağıyaaa benceee..