»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

R.Tayyip Erdoqan Hakkında...

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  R.Tayyip Erdoqan Hakkında... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Başbakanımızn son 12 yılda söyLedkLerini we yaptıkLarını içeren bir sLayt... [url="silindii[/URL]...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags:

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 15-07-2007, 09:26 PM  
CıLqıN MoD :p

OrKuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenci sayıLr

Üye No: 50
Konuları:61
Blog Başlıkları:
R.Tayyip Erdoqan Hakkında...

Başbakanımızn son 12 yılda söyLedkLerini we yaptıkLarını içeren bir sLayt...
[url="silindii[/URL]

Konu newmoon tarafından (16-07-2007 Saat 05:08 PM ) değiştirilmiştir.
OrKuN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 06:47 PM   #11
Utq
Tecrübeli Üye

Utq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öööörrrrreeennnciiiiiiii

Üye No: 88
Konuları:2
Blog Başlıkları:
abi o zaman erdem açtığı konudaki video da deniz baykal a ve org. yaşar büyükanıt a kfür edilio buna da gerekli işlem yapılır o zmn hakarete gerek yok. Ayrıca ben fatih in istediği kanıt ları sundum bunlar yapılmş işler. Eskide kaldı diyorsunuz ama; dediğimiz sözler hep peşimizden gelir ona göre doğru laf etmek gerekio. Ayrıca abi sen oy vericen bu seçimlerde seni zorlamıoz özgürsün aslında kimseyi zorlamıoz seçim bir özgürlüktür ama bunlar düşünceler...

Utq isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 07:09 PM   #12
CıLqıN MoD :p

OrKuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenci sayıLr

Üye No: 50
Konuları:61
Blog Başlıkları:
abi nedense acıLan konuLar yapıLan diger hakaretLer hiç göze batmıyo bizim açtıqımız konuLar olay oLuyo siliniyo...tarfLı yaklasmaın oLayLara bu sekiLde Lütfen...

OrKuN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 08:08 PM   #13
İş Bilen Üye

chemist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenci

Üye No: 819
Konuları:9
Blog Başlıkları:
Asıl taraflı yaklaşımı ben sizde görüyorum sizde değerlendirmelerde objektif değilsiniz.Bu arada bende videoları seyredemedim üzgünüm ufff ya...

chemist isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 09:06 PM   #14
Utq
Tecrübeli Üye

Blog Başlıkları:
chemist orkun yöneticilerden bahsedio üyelerden diil
önmli diil youtube dan bulursun

Alt 16-07-2007, 09:12 PM   #15
Amatör Üye

DİSCUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Lise öğrencisi

Üye No: 870
Konuları:3
Blog Başlıkları:
Saol arkadaşım ama ben öle old.düşünmüorum üyelerede dokunuo lafın ucu ....

DİSCUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 09:16 PM   #16
Tecrübeli Üye

DenizCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 87
Konuları:5
Blog Başlıkları:
new öle eskide yapılanlar şimdi yapılmıyorsa sorun yoktur diyip işin içinden çıkamazsın adam iktidardayken tekrarlıcak mıydı bunları bi de yok daha neler! Madem eskide yaptıklarımızı şimdi yapmıyorsak sorun yok o zaman kimsenin ne bi ceza ne başka bişey için hesap vermesine gerek yoktur eskide kaldı der geçeriz olur mu öyle şey!

DenizCan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 09:38 PM   #17
Tecrübeli Üye

burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Öğrenci daaa

Üye No: 89
Konuları:29
Blog Başlıkları:
En üssteki video niye silindi.
Bu nasıl bir özgürlük karşıtı zihniyettir.
Demokrasi diye çırpınırsınız BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU
Siz hep böyle yanlışlıkları örtbas mı edeceksiniz Allah aşkına hep elinizdeki gücü mü kullanacaksınız.
Modum RTE ye laf yok öyle mi?
Nedir bu KRALDAN ÇOK KRALCILIK bi ALlah ın kulu bunu bana açıklasın?

Bakın sert olucak ama şunu bilin siz RTE yi savundukça
aslında istemeden;
APO yu
M.Karayılan'ı
Barzaniyi
Talabaniyi
Abd yi
Ab yi
Ermenileri
Terörist Kürtleri palazlandırıyorsunuz.

Bak kardeşim tarihine kadar veriyorum al

10.ARALIK.2005 ÖZGÜR GÜNDEM gazetesi

M.Karayılan:"başbakan bölgeye gelerek sevindirici açıklamalar yaptı"

Apo:"Başbakanın kavramları bana ait" diye açıklama yapıyor.

RTE apoya sayın şehide kelle diyor.O ZAMAN VARSA YÜREĞİ OĞLUNU ASKERE GÖNDERSİN!!!!!

UYANIN ARTIK UYANIN KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAYIN!!!

VE ÖZGÜRLÜKLERE SAYGILI OLALIM HİÇ BİRŞEYDEN KORKMAYALIM.KORKUPTA ÖRTBAS ETMEYELİM.BUYRUN TARTIŞIN AMA VİDEOYU KALDIRMAK KONUŞACAK TARTIŞACAK BİŞEYİN OLMADIĞININ ASLINDA KABULLENDİĞİNİZİN KANITIDIR BUNU UNUTMAYIN!!!

burhangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 09:49 PM   #18
Çıldırtır

newmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: SERVET
İş: İşsizlikle ve KPSS
Takım: GalatasaraY
Hobisi: Pc-İnternteT-Medya-Futbol
Fobisi: yanlızlık

Üye No: 76
İsim: SERVET
Konuları:359
Blog Başlıkları:
Alıntı:
Utq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi o zaman erdem açtığı konudaki video da deniz baykal a ve org. yaşar büyükanıt a kfür edilio buna da gerekli işlem yapılır o zmn hakarete gerek yok. Ayrıca ben fatih in istediği kanıt ları sundum bunlar yapılmş işler. Eskide kaldı diyorsunuz ama; dediğimiz sözler hep peşimizden gelir ona göre doğru laf etmek gerekio. Ayrıca abi sen oy vericen bu seçimlerde seni zorlamıoz özgürsün aslında kimseyi zorlamıoz seçim bir özgürlüktür ama bunlar düşünceler...
yaaa siz ilaç falan mı kullanıyorsunuz Allahını severseniz yaaa.....nerde hakaret varrrrrr(şu an yapmış olabilirim).ya suç bende kabul ediyorum geleeceğin gençleri diyoruz tartışalım diyoruz ..sizdeki mantık dar kalıplar çercevesinde şu an....Biri der nie benim konularıı kapatıyorsun bizim açtığımız konular sory de siz kimsiniz acaba biz diye hitap ediyorsunda...merak sadece benimkisi..kimin konularını kapatmışım......kapatmışsam siyasi sözlerinizden dolayıdırr kesinn.bazen dozu aştığınızda...konuları farklı yerlere cektiğinizde yani komik resimlerde bile olsa orda bile illa bişiler vurgulama peşinde olduğunuz içindir....objektif.....ben olmaya çalışıyorum sizlerde bunu fırsat sayıp suistimal etme girşiminde bulunuyorsunuz..herkes konusunu acar bu beni ilgilendirmez..ancak kimseye düşünceler empoze e-di-le-mez ..edilse bile sitesi burası değil daha öncede vurguladım bana başka site önerdiniz bende sizlere gidin o sitede bu egolarınız tatmin e din sonra buraya bambaşka biri olarak gelin demiştim hatırlarsanız...

Videolardaki görüntüleri izleyen izler beni ilgilendirmez devletimizde görebilir görmez o da beni alakadar etmez ben bizim sitemizdeki..cumhuriyet düşmanının cumhurbaşkanı seçlilmesi başlıklı slaytınızı kaldırdım ...ister sağcı ol ister sol görüşlü beniii hiiiiiiiiiiç alakadar etmez ama bu vatanın dış işleri bakanına saygılı olmalısın.. biz sonucta kaçak bir site değiliz.her türlü izleniyoruzz...

chemistin dediği gibi taraflı olan nedense hemen seziliyorrr....

new öle eskide yapılanlar şimdi yapılmıyorsa sorun yoktur diyip işin içinden çıkamazsın

eskiden yaptıkları için gerekli cezayı yatmıştıı hafızanızı zorlayın basit bir şiir için yatmıştı yanlış hatırlamıyorsam ..herneyse cezasını çekmiş mii ..the end..

daha sizlerle tartışmama kararı alıyorumm.çünkü objektiflik adına birşey sezemiyorum sizlerde...kışkırtıcı cümlelerde bulunuyorsunuz...Allah sonunuzu hayır etsin ne diimm..

newmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 09:54 PM   #19
Tecrübeli Üye

DenizCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 87
Konuları:5
Blog Başlıkları:
biz objektif değiliz sen objektifsin zaten

tartışmak benmde hoşuma gitmiyor ama bazı şeyler kabullenin artık

DenizCan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 09:55 PM   #20
Utq
Tecrübeli Üye

Blog Başlıkları:
erdem in attığı videoyu da sil o zaman zamanında bakanlık yapmış olan bir şahıs a küfür ediliyor ve şuan da ana muhalefet in lideri.
tartışırken zaten objektif olunmazki kendi düşünceni mi savunucaksın yoksa başkasnınkni mi

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil