»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

R.Tayyip Erdoqan Hakkında...

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  R.Tayyip Erdoqan Hakkında... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Başbakanımızn son 12 yılda söyLedkLerini we yaptıkLarını içeren bir sLayt... [url="silindii[/URL]...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags:

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 15-07-2007, 09:26 PM  
CıLqıN MoD :p

OrKuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: öğrenci sayıLr

Üye No: 50
Konuları:61
Blog Başlıkları:
R.Tayyip Erdoqan Hakkında...

Başbakanımızn son 12 yılda söyLedkLerini we yaptıkLarını içeren bir sLayt...
[url="silindii[/URL]

Konu newmoon tarafından (16-07-2007 Saat 05:08 PM ) değiştirilmiştir.
OrKuN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 09:58 PM   #21
Tecrübeli Üye

burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İş: Öğrenci daaa

Üye No: 89
Konuları:29
Blog Başlıkları:
New senin ve herkesin affına sığınarak söylüyorum.Zaten bana cevap verememişssin yada vermemişssin.

Sana baktıkça RTE yi görüyorum biliyo musun
O da devlet gücüyle miting yapar.Basın toplantılarına istediği adamları sokar.İstediği soruları sordurur.
Ana muhalefet lideri gel canlı yayına çıkalım der o mitingden delikanlı insana sığmıyacak şekilde laf atar.
ÇÜNKÜ O DA KENDİNDEN SÖYLEDİKLERİNDEN YAPTIKLARINDAN KORKAR.KONUŞAMADIĞI İÇİN MİLLETİ SUSTURUR.

İŞTE SENDE ŞU ANDA ÖYLE YAPIYORSUN.KÖŞEYE SIKIŞIYORSUN VE KONUŞAMADIĞIN İÇİN VİDEOYU KALDIRARAK MİLLETİ SUSTURUYOSUN.

AMA BU MİLLET SAF DEĞİL TEKRAR RİCA EDİYORUM GEL O VİDEOYU ORAYA KOY VE KAÇMADAN TARTIŞ AMA ELİMİZDE Bİ KANIT OLSUN!!!!

VE ARTIK LÜTFEN BIRAK RTE DEN ÇOK RTE Cİ OLMAYI!!!

burhangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 10:09 PM   #22
Çıldırtır

newmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: SERVET
İş: İşsizlikle ve KPSS
Takım: GalatasaraY
Hobisi: Pc-İnternteT-Medya-Futbol
Fobisi: yanlızlık

Üye No: 76
Konuları:359
Blog Başlıkları:
zamanında diyorsun yaa ..ben şu an T.C Devletinin şu andaki mensublarından bahsediyorum..iyi 50 yıl önceki rahmetli Sayın Ecevite kınamayı örnek veriyorsun bana resmen ...geçmiş oo devlet var bu ülkede ben gördüğümü ve gördüğüm eğer yasak ise kaldırırım..kimse bana objektiflikten bahsetmesin yaaa...

isterseniz sizin düşüncelerinizin esiri olayım hoşunuza gider ne dersiniz...5 kişi mutlu oalcak die objektifliğimi bozamam jnlarımmmm

Birisi bazı şeyleri kabullenin artık demiş..afedersin neyi aacaba??

''10.ARALIK.2005 ÖZGÜR GÜNDEM gazetesi'' böyle bir gazete var mı???senden duydum az öncede googleden baktımm da siteye yasak gelmiş...onlarda özgürlük adı altında düşünce empozesine gitmişler sanırımm..o gazete 1000 satıyor mu acaba çünkü ilk defa ismi burda zikredildi..belli bir kesme hitap ediyor olmalıı ki öylee...anladınız siz kolay gelsin.....

''başbakan bölgeye gelmiş sevindiric açıklamalar yapmışmış ''yaaa Allahını sevrsen elini vicdanına koy ve söle be mübarek sen inanıyor musun .bu dediklerineee..varmı böle şey yaaaa...Allahım gençliğimiz ne haldeee yaaaa..

objektiif değiliz kabul edin lafına diyecek bişeyim yokkbravvoooo

Dinime küfredenin imanı olsa diye bir laf varrr.buraya tam cuk diye oturuyorrr...saygı ve sevgilerimleee esen kalın

newmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-07-2007, 10:33 PM   #23
Tecrübeli Üye

Blog Başlıkları:
Ya senle biz yüzyüze konuşalım
-Özgür Gündem gazetesi Pkk tartarı bir gazete ve oraya Murat KARAYILAN açıklama yapıyor.İşte biz de bunu eleştiriyoruz.Başbakanın PKK gazetelerinde Pkk lılar tarafından desteklenmesini.Anladın mı?
-Ayrıca sana bir de DHA haberi DHA ya diyecek lafın var mı?hani ünlü değil falan diye
Apo:"başbakanın kavramları bana ait" istersen evden gazete haberinin resmini getirirm
-Ya ayrıca sen objektif olcam diye fikirlere saygı duymamazlık yapamassın objektiflik neymiş tanımına bak!!!

Alt 16-07-2007, 10:51 PM   #24
Çıldırtır

Blog Başlıkları:
gelll jnm benim yer belli her zmaan beklerim herkese açık kapımızzz...

bunu sadece o gazete nie yazıyorrr ben onu keşfedemedim ..yo bana objektifliği öğretmeye kalkma isterseniz cocuklar..sizin okuduğunuz ve unuttuğunuz kadar bilgiye haizim ve her türlü platformda varımmm....bunu söylsem arkadaşlara der kimlerle tartışıyorsun yaaa der belki ama ben sizleri önemsiyorummm..sitedeki herkesi...sizler geleceğin mimarlarısınız..bizden öncekilerde bu sağ sol davası yüzünden evet evet RTE olayı değil buu...bunun yüzünde herkes cafelerde vakit öldürmekle, günlük siyasi gazete dağıtmakla..izinsiz gösteri yapmakla..ve diğer herşeylerini bilirimm ben...bunları bırakın okumaya bakınn bu düşünceler olur ama aşırıya kaçmayın sadece türkiyenin geleceği kimin elinde daha iyi olru diye düşünün ve oy verin yaşınız geldiğindeee..içine girmeyin girenleride gördük dedim biraz önce neler yaptıklarını bunlar size bize fayda getirmez getirmiyecekdeeee...ama senin doğru benim doğruu olmaz dimii...bir doğru olurr o da Türkiye karar veriyorr işte..sen bu halktan daha mı akıllısınn...halktan biri isen her T.C vatandaşı gibi yaşın geldiğinde oy verirsin olay biterrr...

Alt 17-07-2007, 01:44 AM   #25
Tecrübeli Üye

DenizCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 87
Konuları:5
Blog Başlıkları:
iyide yaş olarak senden küçüğüz diye bizle tartışmayacaksın diye bişey yok ne böle küçümsedin bizi, akıl yaşta deil bunu bilmen lazım

halkla alakalı zaten bu olay halkımız bilinçsiz işte bunları tek tek herkese anlatamazsın ki bizde kendi çapımızda burda tartışıyoruz işte bunu abartmanın gereği yok. şu tayyip erdoğan walla o kadar güzel konuşuyor ki benim bile inanasım geliyor bazı zamanlar o yüzden size de hak veriyorum ama adamın yaptığı iyi şeyler var kötü şeyler var ama eksileri artılarını götürüyor bi türlü bunu anlamadınız ne dersek inkar ediyorsunuz, karşı çıkıyorsunuz..rakamlarla veriyorum inanmıyor birileri.. zaten bi daha yazmicaktım böyle siyaset konularına ama yine tutamadım kendimi. bundan sonra da bi anlaşma yapalım ne siz yazın ne ben ne de başkası herkesin görüşü kendine burda inadına zıtlaşıyorsunuz kimsenin bir şey kabüllendiği yok. siz kanıtlı şeyler gösterdinizde biz inanmadık mı ama ben yapınca aynısını bi sürü tepki geliyor konu kilitleniyor mesajlar siliniyor.. SENİN OBJEKTİFLİĞİN BUYSA BEN DAHA BİŞEY DİYEMİYORUM

DenizCan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-07-2007, 10:45 AM   #26
Tecrübeli Üye

KinG_NOthIng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 682
Konuları:17
Blog Başlıkları:
I agree deniz.

KinG_NOthIng isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-07-2007, 02:11 PM   #27
Çıldırtır

Blog Başlıkları:
Alıntı:
DenizCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyide yaş olarak senden küçüğüz diye bizle tartışmayacaksın diye bişey yok ne böle küçümsedin bizi, akıl yaşta deil bunu bilmen lazım

halkla alakalı zaten bu olay halkımız bilinçsiz işte bunları tek tek herkese anlatamazsın ki bizde kendi çapımızda burda tartışıyoruz işte bunu abartmanın gereği yok. şu tayyip erdoğan walla o kadar güzel konuşuyor ki benim bile inanasım geliyor bazı zamanlar o yüzden size de hak veriyorum ama adamın yaptığı iyi şeyler var kötü şeyler var ama eksileri artılarını ***ürüyor bi türlü bunu anlamadınız ne dersek inkar ediyorsunuz, karşı çıkıyorsunuz..rakamlarla veriyorum inanmıyor birileri.. zaten bi daha yazmicaktım böyle siyaset konularına ama yine tutamadım kendimi. bundan sonra da bi anlaşma yapalım ne siz yazın ne ben ne de başkası herkesin görüşü kendine burda inadına zıtlaşıyorsunuz kimsenin bir şey kabüllendiği yok. siz kanıtlı şeyler gösterdinizde biz inanmadık mı ama ben yapınca aynısını bi sürü tepki geliyor konu kilitleniyor mesajlar siliniyor.. SENİN OBJEKTİFLİĞİN BUYSA BEN DAHA BİŞEY DİYEMİYORUM

bundan sonra da bi anlaşma yapalım ne siz yazın ne ben ne de başkası herkesin görüşü kendine burda inadına zıtlaşıyorsunuz kimsenin bir şey kabüllendiği yok. siz kanıtlı şeyler gösterdinizde biz inanmadık mı ama ben yapınca aynısını bi sürü tepki geliyor konu kilitleniyor mesajlar siliniyor..

bu ne demek Allahını seversen yaa..siz kim biz kim kafanda çizmişsiniz olayı valla..ayrımcılığa karşıyımm.bi arkdaş daha biz ne zaman konu açsak diyordu ..biz diye hitap ettğin kesim kim diye sorum hala ses yokk...neyi kabulleneceğiz onuda anlayamıyorummm..rakamlarla veriyorum inanmıyor birileri demişsinn..kimin rakamları bunlar devletin istatistik kurumunun mu???.herkesin elinde kanıt varrr..yazıyorr her taraf..dağıtıyorlar..ama nedense biri çıkıpta tam anlamıyla yalanlayamıyorrr.yaa siz böle diyorsunuz ama böle bişey yok ki aha belge desin daa ..anca oturduğunuz yerden belge- kanıt netten devam aldığınız sitenin objektifliği hakkında bir konuya haiz misiniz??yooooo..o site yazıyorr o siteye biz giriyoruz doğrudur yada şu gazete yazıyorr doğrudur bu değil olay kardeşlerim ...

konunun kilitlendiği yok varsa kii zamanında kilitlenmiştir çünkü konular sapıyorrr saçma yerlere cekiliyorrr....

ben kimseyi küçümsemem aksine değer veririm...vermeseydim küçümseseydim şu anda burda yazı yazma gereği duymazdımmm..

Alt 17-07-2007, 03:14 PM   #28
SEVGİYE HASRET

SessiZ_İsyanKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: ekrem KaYaHaN
İş: satış ve pazarlama
Takım: samsunspor
Hobisi: araba kullanmak
Fobisi: yalan

Üye No: 64
İsim: ekrem KaYaHaN
Konuları:154
Blog Başlıkları: 1
newmoon hAtasız kul olmaz belki bu olaylar bu kadar buyutulmemeli ancak ben yinede oy versem sn.R.TAYYİP ERDOĞAN'A VERMEM bunun sebebi görüşlerimi yansıtmıyor arkadaşlar özzgürlükğün sınırını iyi tanımlıyalım eğer yaptıklarınız karsınızdakileri rencide ediyor rahatsız ediyorsa bu özgürlüğün sınırını aşmıssınız anlamına gelmektedir bunu unutmayın

SessiZ_İsyanKaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-07-2007, 06:40 PM   #29
Tecrübeli Üye

Blog Başlıkları:
Tamam doğru diyosun askeraga da özgürlük bi kişinin tek elinde olmamalı ben bunu beğenmedim bu bana ters bu burdan kalkcak yok ki böyle birşey...

Ayrıca new bak hala bişeyi anlamakta direniyorsun ok ben seni anladım diyosun ki o gazete başbakana çamur atamaz mı?
Ama M.Karayılan başbakan ın doğu gezisinden sonra onun açıklamalarını değerlendiriyor.Biz Türkiyenin başbakanının pkk nın gazetelerinde mutlu haberlerle çıkmasına karşıyız...
Ayrıca Abdullah Öcalan'ın da açıklaması var hemde DHA ve Apo nun avukatları kaynaklı şimdi bu da mı yalan o zaman sana kalsa başbakanın her yanlışı yalan...

Neyse sen particilikte aşmıssın ne desek anlamıycan bu arada yaşıma bakma sen benim Siyaset dedim mi çok adamı cebimden çıkartırım...Neyse daha ben sana bişey demiyorum ama uzun bi liste yazmıştım sen ona da inanmadın dersen ki bunu belgele o zaman inanırım (ki hiç sanmıyorum) belgelerimde...Neyse artık sen yolunu çizmişsin umarım yolda önüne hiç çukur çıkmaz da biz neew haklıymış der o yola döneriz...

AMA HİÇ SANMIYORUM

Alt 17-07-2007, 09:52 PM   #30
Çıldırtır

Blog Başlıkları:
Alıntı:
burhangs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam doğru diyosun askeraga da özgürlük bi kişinin tek elinde olmamalı ben bunu beğenmedim bu bana ters bu burdan kalkcak yok ki böyle birşey...

Ayrıca new bak hala bişeyi anlamakta direniyorsun ok ben seni anladım diyosun ki o gazete başbakana çamur atamaz mı?
Ama M.Karayılan başbakan ın doğu gezisinden sonra onun açıklamalarını değerlendiriyor.Biz Türkiyenin başbakanının pkk nın gazetelerinde mutlu haberlerle çıkmasına karşıyız...
Ayrıca Abdullah Öcalan'ın da açıklaması var hemde DHA ve Apo nun avukatları kaynaklı şimdi bu da mı yalan o zaman sana kalsa başbakanın her yanlışı yalan...

Neyse sen particilikte aşmıssın ne desek anlamıycan bu arada yaşıma bakma sen benim Siyaset dedim mi çok adamı cebimden çıkartırım...Neyse daha ben sana bişey demiyorum ama uzun bi liste yazmıştım sen ona da inanmadın dersen ki bunu belgele o zaman inanırım (ki hiç sanmıyorum) belgelerimde...Neyse artık sen yolunu çizmişsin umarım yolda önüne hiç çukur çıkmaz da biz neew haklıymış der o yola döneriz...

AMA HİÇ SANMIYORUM
Karayılanın acıklamas türkiyeyi karıştırmak için yapılan bir oyun ki varsa böle bir açıklamaa..Başbakanın yanlışları var görürüm dobra dobra sölerim...ben Üniv mezunu gencimm işsizlik dizboyu al sana sölüom ancak sölemekle bitmez en azından adım atıldıysa bir acıya ..durum düzeliyorr işsizlik sayısı azaldıı..kpss de 5 yerleştirme gördün mü bu hayatına kadar senn yoooooooo görmedin hee sen buna kadrolaşma dersen o.s.s..ben hala atanamadım napimm Allah belanı versin hükümet bir dahaki seçimde senden vazgeçioorum uzana vercem mi demem lazım...var hareket var şükürler olsun.kıpırdama görüyoruzz bencil biri oalrak davranırsam iş sahası acılıyorr..inşallah en kısa zamanda bizlerde işlere gireriz...

particilik yapmıyorum ben jnmm.ben bundan önceki oy potansiyelim başka partidendi ama onun yanlışı beni yeni arayışlara sürdü..sabitlikten nefrederim...partizanlıktan nefrederimm..ılımlı yaklaşırım düşüncelerimi paylaşıyorsa devam ederim..ama sizler diretiyorsunuz o.s.s karışmam,hayat sizin ama kimseye bir şeyler aşılama gereksinimnde bulunmayın buna da müsaade etmem edemem ..objektifliğime aykırı...

senin yayınladığın belgeleri bende bulayım dedim kimin belgesiii.hangi kurumun hangi yanlı kurumun belgeleriii...ben yolumu çizmişim evet DİN-DEVLET-BAYRAK

benim siyaset denilen lanetle işim olmazzzzz.ben gördüğümü analiz ettiğimi paylaşırımmm.doğruluktan dürüstlükten yana olma mücadelem devam ediyorrr....senin yoluna hep güller serilir inşallah.Allah yolunu acık etsin kardeşim...

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil