»Test Dünyası
 »Oyun Salonu
 »Tatlı Sözlük
 »Biyografiler
 »Şarkı Sözü
 »Günlükler

Katil Siyonist İsrail'in Filistin'e uyguladığı soykırım için Filistindeki din kardeşlerimiz için birşeyler yapmak istiyoruz..DUA etmek istiyoruz.

Gülşah: her tarafta bomba sesleri..her tarafta gözyaşı döken anneler..annelerini arayan yaralı minicik suçsuz günahsız çocuklar.. evet bu sahneler yanı başımızda oluyor.yanıbaşımıda bir katliam var bir kıyım var.arkalarına global dünyanın patronunu almış şerefsiz insanlar şu an bu katliamı yapıyor.evet sonunda bu canavarlar gazze de.. yaklaşık bir hafta önce başladı bu katliam..camiler okullar sivillerin evleri ve çocuk hastaneleri..her yerde kan kokusu her yerde bomba sesleri o minicik çocuklar arkadaşlarının kardeşlerinin annelerinin feryadları ile uyandılar..daha ne olduğunu anlayamayacak yaştalar onlar kimisi 4 kimisi 6 yaşında..annelerinin kucağında parkta değilller şu anda yada babaları onları ellerinden tutup kaldıramıyor şu anda..korku dolu gözlerle insanlara bakamıyorlar bile saklanıyorlar herkesten herkes onları korkutuyor şimdi....devamı

22 temmuz seçimleri

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  22 temmuz seçimleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet yeni bir seçim öncesinde baya bi hareketsiz günler var askerde olmama rağmen bunu anlıyorum bunun tek sebebi artık insanlar ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Uyarılar

Tags: ,

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 17-07-2007, 01:31 PM   #1
SEVGİYE HASRET

SessiZ_İsyanKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İsim: ekrem KaYaHaN
İş: satış ve pazarlama
Takım: samsunspor
Hobisi: araba kullanmak
Fobisi: yalan

Üye No: 64
İsim: ekrem KaYaHaN
Konuları:154
Blog Başlıkları: 1
:18 22 temmuz seçimleri

evet yeni bir seçim öncesinde baya bi hareketsiz günler var askerde olmama rağmen bunu anlıyorum bunun tek sebebi artık insanlar siyasi lere güvenmiyorlar sadece oy avcılığı yaptıklarını düşünüyorlar hiç bir vaat yerine getirilemiyor bunu bilen halk artık daha soğuk duruyor ama yineede bu siyasi partilerin peşişnden koşanların sayısı az değil çünkü onların belli bir menfaatleri olduğu kesin belki ballı bir ihale belki ballı bir iş ne bilim menfaatleri doğrultusunda koşuşturmalar var arkadaşlar arık uyanma zamanı geldi ben bu seçimlerde oy kullanabilseydim işin açıkcası benim görüşlerimi bir nebzede olsa bir parti karsılıyor bu partininde baraj sorunu var ama olsun yinede ben o pariye veriridim.herkes menfaat uğrunda arkadaşlar hangi partiyi realist görüyorsanız o partiye oyunuzu verin arkadaşlaro parti sizin partinizdir . seçim öncesi asılmak için beklenen apo daha doğrusu beslemek için beketilen lanet olası pkk lideri a.ö reklam malzemesi olmuş birisi mitinglerde al ipi as diyor diğeri ben kaldırmadım idam cezasını diyor ama bunlar hep fiyasko çünkü a.ö. asmak amerikayaı ve avrupa devletlerini karsına almak demek bunu bilen siyasi güçler bunu yapma cesaretini gösteremiyor bakın arkadaşlar burdan bir tez daha meydana çıkıyor avrupa devletleri ve amerika bizim açıkca düşmanımız olduğu ortaya çıkyor maalesef biz hala avrupa ve amerika ile iş birliği çabası içindeyiz. ülkemizde realist yaklaşımlar körü kürüne yitirildi arkadaşalar artık uyanama zamanı geldi ve oylarımızı bilnçli bir şekilde kullanalım oy verdiğimiz partinin geçmişte neler yaptığını göz önüne getirelim arkadaşlar artık belli hesapların sorulma zamanı geldi ben burdan diyorum ki bu ülke tam bağımsız bir ülke değil bu ülke belli dış mihrakların egüdümüyle hareket eder hal almıştır bu yüzden siyasi güçler ne kadarda yapcaz deseler yapamazlar bu yüzden artık uyanaın arkadaşlar magazin haberleinin,dergilerini.gazetelerini,kitaplarını değil siyasi geçmiş ve gelecekete olan ve olacak konulu kitaplar dergiler okumalıyız arkadaşlar magazin programları ile toplumumuz tam manası ile uyutulmakta arkadaşlar

UYUMA UYAN ARTIK SİLKELEN ARTIK YETER UYUDUĞUN

SessiZ_İsyanKaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2007, 01:36 PM   #2
Amatör Üye

ejderha_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 612
Konuları:5
Blog Başlıkları:
arkadaşım hella olsun sana bu kadar çık yureklilikle bunları ortaya koydun gerçekten helal osun elimde olsa sna butun rep uanlarını veririm ama yinede ben elimde olan rep puanını vereyim arkadasım +rep

ejderha_41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil