.ılılı. ForumOjen .ılılı.

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Abdullah Gül 339 oyla Türkiye Cumhuriyeti'nin 11.Cumhurbaşkanı seçildi.Chp Oylamaya katılmazken Genel Kurul'da 448 Milletvekili oy kullandı....

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Oksijen (O2 ) Cafe

Kayıt ol Üye Listesi Albümler Etiketler Arama Bugünki Mesajlar
Uyarılar

Tags: , ,

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 28-08-2007, 05:39 PM  

OuLCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk
Konuları:224
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
OuLCaN
OuLCaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
NaDaS

Abdullah Gül 339 oyla Türkiye Cumhuriyeti'nin 11.Cumhurbaşkanı seçildi.Chp Oylamaya katılmazken Genel Kurul'da 448 Milletvekili oy kullandı.

Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik
Alt 28-08-2007, 08:56 PM   #11

newmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 76
İsim: SERVET
Konuları:359
Blog Başlıkları:
newmoon
newmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Çıldırtır

neysee arkadaşlar sonuc ortada Türkiye için hayırlısı olsun ...gelecekden umutlu biri olarak ..karamsar bakmayın hiçbirşeye..gelecek cok yakın

Alt 28-08-2007, 09:49 PM   #12

!!essra!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 86
İsim: esra cesaretli
Konuları:117
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
!!essra!!
!!essra!! isimli Üye şimdilik offline konumundadır
in the end...

hayırlı ugurlu olsun..

Alt 28-08-2007, 10:05 PM   #13

braveboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 565
Konuları:14
Blog Başlıkları:
braveboy
braveboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır
İş Bilen Üye

ya adam ne mutlu türküm demeyi ilkellik kabul edio ve şuan cumhurbaşkanı ne diimm yani...bence cumhurbaşkanlığına hiç yakışmıyorrr!!!!!!

Alt 28-08-2007, 10:34 PM   #14

AnesTetiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1
İsim: Bilal Kayahan
Konuları:1679
Blog Başlıkları: 34
Ruh Halim:
AnesTetiC Bay
AnesTetiC isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Karışık Şeyler...

Oncelıkle tum mılletımız ıcın hayırlı olsun yorumlara bakıyorumda bi garip geldi bana biraz bekleyelım degılmı arkadaslar zaman herseyın ılacıdır.. önyargılı olmayalım.. Daha bismillah bi ton laf cıkmıs heryerde bı durun sabredın onemlı olan bızım ıcın turk ınsanı icin Turkıye ıcın yapacakları degılmı?? bekleyelım gorelım neler yapıyor neler yapamıyor... zaman herseyın ilacıdır

Alt 29-08-2007, 11:32 AM   #15

shevchenko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 68
İsim: Mesut
Konuları:119
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
shevchenko
shevchenko isimli Üye şuanda  online konumundadır
Çalışkan Üye

Bu yazılardan anlaşılan Gül ün dikeni birilerine fena batmış

Alt 29-08-2007, 01:34 PM   #16

The JusT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 132
İsim: Fatih
Konuları:392
Blog Başlıkları:
Ruh Halim:
The JusT
The JusT isimli Üye şimdilik offline konumundadır
- Yardımcı Admin  -

abdullah gül için ve Türk milleti için inş hayırlısı olr.. ..

Alt 29-08-2007, 02:46 PM   #17

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 13
İsim: Furkan Emir
Konuları:209
Blog Başlıkları: 8
Ruh Halim:
Frethax
Frethax isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!..

[quote=burhangs;73179]Sende şunu unutma ki arkadaşım...

Bizler Mustafa Kemal'in kurduğu bir ülkede yaşıyoruz...
Cumhur'a başkan seçiyoruz...Ama 100 yılın lideri olan herkesin güvenini almış bir insanın koltuğuna ATATÜRK'ün koltuğuna birini oturturuyoruz...
Ve bu koltuğa oturtuğumuz insalar;
Laik sistemle ilgili bitireceğiz gibi demçler vermemli ben aynı şeyleri söylemenin bi anlamı olduğunu düşünmüyorum...
Ama şunu unutmamak gerekir...Mustafa Kemal'in meclisinde öneri kutularına Mustafa Kemal'e küfür eden yazılar atan görüşün başında idi bu insanlar...
Biz o koltuğa oturtuğumuz herkes için M.Kemal'e sorumluyuz...

Ve bu ülkede aldığımız her nefes için iyi yada kötü M.Kemal'e,inönü'ye borçluyuz...
Abdullah Gül'ü değil ama onları sevmiyorsak yurttaşlığımızda bir sorun vardır NANKÖRLÜK yapıyoruz demektir...[quote]

Dylm laiklige aykırı demeçlerr werdiii Anayasa şuan yüksek seçim şurası dahil yani türkiye anayasalarını denetleyen insanlara htta demoktarik bir toplum olan türkiyede aristokrat sayıdıgımz kesim genl olarak baktgndaa bnlarrr anti akp ci deil mi ewet {{{{{{buna werecek bi cewabın warsa ankaranın istanbulun izmirin önemli yerlerinde oyların kime gittigine bakablrsn cankaya örnegindeki gibi}}}}(((bn akp ci flnda deilim))) hade şuclu bulsunlar yargılasınlarr dielim başbakan mecliste cktı konusma yapıyr ((o konusmaya chp lilerde katılmıs nası katılmıslarsa)) sonra diyor ki işte suana kadar bşta ki liderlere kötü söylemde bulunsa Atatürk,İsmet İnönü vs vs vs ne olurrrr??? o insan dısarıı cıkamazzzz hatta insan haklarına yakısmyn sler ypılır diosun ya Syn Cumhurbaskanmz böle böle demiş fln anti laikci konusmalar ypmıs atatürk ün ilkeleri uctu mu cigniyolarda baskaları nie görmüo biz nie görmyrzz sen insanlara salak mı demek istioysun ya da anadolu cok mu cahil(((simdiye kadarrr cok zeki oldugu sawunulurkeN)) bn bunu anlamadım türkiye deisi gelisioo biselerr war farketmiyomusunz bu adamın NECİP FAZIL düskünü olması nie baskalarını yaralıo o isim NAzım Hİkmet olsaydı baska sler olacaktı simdi böle bir cümle kurdugumda Necip Fazıl,Nazım Hikmet kutuplasmasından da bahsetmeye calıscaksın ya nyse ...
Diyorum ya sna Türk okullarında okuma snn okulunn nereyee baglııı okulunun baglı olduguu yeriii düsün ondan dolayı diyorm bn sna okuma die egerr baglı oldugu yerin basındaki o kişiyi kabul etmiosan we okuosan Deniz Gezmişin gösteridigi cesareti gösterimosn demektr.

Gamzede

Sayın gamzedecim sevgili üyem bunlar yapıldı dielimmm yaa gayett anlasılması kolay bir cümle kuruyorum NİE TÜRKİYE BİŞE DEMEDİ:::...::: Anadolumuz cahil mi?

tekrar tekrar söylm ne akp ciyimdir ne chp ci ne sagcıyımdır ne solcu bnm bi felsefem wardır bz bu partiyi birlikte sectiysek anadolumzla beraber bizi yönetecek insanlara saygı göstermk zorundayızz...

Alt 29-08-2007, 07:30 PM   #18

burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 89
Konuları:29
Blog Başlıkları:
burhangs
burhangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Üye

evt bu konuda bende son bir şey söyleyeyim
ama önce bi konuda dipnot vermek isterim;
Biz burda fikirlerimizi demokratik zemin içerisinde birbirimize saygı duyarak paylaşıyoruz...Ben burda benimle aynı düşünmeyen kimseden nefret ediyor değilim...Herkesin düşüncesine saygı duyuyor ama DEmokratik hakkım olan eleştiri hakkımı kullanıyorum...Ve eleştirilermi yaparken de kimseye kötü söz kullanmamaya dikkat ediyorum...Kimseye "anarşistmisin ne b.ksun" gibi sözler yada "çek git bu ülkeden" gibi sözleri kullanmıyor herkesin düşüncesine saygı duyuyorum...Demokrasi de bunu getirir...Burda büyük bir olgunluk içinde bizimle fikir paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...Ama henüz demokratik olgunluğa ve tartışabilme bilincine erişememiş arkadaşlara da kızmıyorum...elinde sonun da zaten bunu yaşları kaç olursa olsun öğreneceklerdir...
Bu arada bana sırf fikrim yüzünden kırılan,kızan varsa bir daha düşünsün...Ama kötü bir söz kullanıp kalbini kırdığım biri varsa özür diliyorum...

Abdullah GÜl ile ilgili ise geçmişinden kaynaklanan, bakanlığında yayınladığı genelgelerden ve dış işlerinde ki politikalarından dolayı kuşkularım var bazı insanlar gibi bende onu içime sindiremiyorum...Şunu kabul ediyorum Abdullah Gül ü belkide hiç sevemeyeceğim ama sevemesem bile yaptıklarını tebrik edebilirsem yani cumhurbaşkanı bunu sağlarsa işte o zaman da bu konuları konuşmayacağız demektir...İnşallah cumhurbaşkanlığı süresinde "laik demokratik sosyal hukuk devleti ilkelerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına" bağlı kalır biz de onu tebrik ederiz...Ama geçmiş söylemlerinden ve hareketlerinden kuşkularımızın olmasını da lütfen doğal karşılayın...

Alt 29-08-2007, 07:45 PM   #19

Frethax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 13
İsim: Furkan Emir
Konuları:209
Blog Başlıkları: 8
Ruh Halim:
Frethax
Frethax isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!..

Alıntı:
burhangs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evt bu konuda bende son bir şey söyleyeyim
ama önce bi konuda dipnot vermek isterim;
Biz burda fikirlerimizi demokratik zemin içerisinde birbirimize saygı duyarak paylaşıyoruz...Ben burda benimle aynı düşünmeyen kimseden nefret ediyor değilim...ediyorum...Kimseye "anarşistmisinHerkesin düşüncesine saygı duyuyor ama DEmokratik hakkım olan eleştiri hakkımı kullanıyorum...Ve eleştirilermi yaparken de kimseye kötü söz kullanmamaya dikkat ne b.ksun" gibi sözler yada "çek git bu ülkeden" gibi sözleri kullanmıyor herkesin düşüncesine saygı duyuyorum...Demokrasi de bunu getirir...Burda büyük bir olgunluk içinde bizimle fikir paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...Ama henüz demokratik olgunluğa ve tartışabilme bilincine erişememiş arkadaşlara da kızmıyorum...elinde sonun da zaten bunu yaşları kaç olursa olsun öğreneceklerdir...
Bu arada bana sırf fikrim yüzünden kırılan,kızan varsa bir daha düşünsün...Ama kötü bir söz kullanıp kalbini kırdığım biri varsa özür diliyorum...

Abdullah GÜl ile ilgili ise geçmişinden kaynaklanan, bakanlığında yayınladığı genelgelerden ve dış işlerinde ki politikalarından dolayı kuşkularım var bazı insanlar gibi bende onu içime sindiremiyorum...Şunu kabul ediyorum Abdullah Gül ü belkide hiç sevemeyeceğim ama sevemesem bile yaptıklarını tebrik edebilirsem yani cumhurbaşkanı bunu sağlarsa işte o zaman da bu konuları konuşmayacağız demektir...İnşallah cumhurbaşkanlığı süresinde "laik demokratik sosyal hukuk devleti ilkelerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına" bağlı kalır biz de onu tebrik ederiz...Ama geçmiş söylemlerinden ve hareketlerinden kuşkularımızın olmasını da lütfen doğal karşılayın...

Yzdklarmdn bazı yerleri cekmiş ckrmssn effern dierlerine cwp wermk isine glmdi heraldee İsi hep cekin istediginz yere bide bu işin arkaa planı warrr siteyee cok sık gelmyn bi insan secim oldktn sonra siteye glyrmm Abdullah Gül secildktn sonra ilk msjıda bu konuya Bu duyguyuu yenn sonra gelll
anarşistmsn ne b.k sun lafı babmın bana kullandıgı bi laftırr sna kullandıysmm pardonn yaaa yanlıslıkla olmuss oo babmın bna kullandıgı bi lafı sna nası kullanrmm sn sz we senn gbler o lafı hakedemssnz orda ''' duygu''' wr sawunma gardını gzl almısın ama bnm düsüncem bu edalarıylaaaaaaa

birilerindnn özenmeye dwm edinnnnn...

birilerinii kırdıysm üzdüysem o kişiler üzülmeye dwmm etsinn bn ülkemiii en üst düzeyde görmk istyrm sizide catlak ses olarak göryrmm sadece bu.......

Alt 29-08-2007, 07:48 PM   #20

burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 89
Konuları:29
Blog Başlıkları:
burhangs
burhangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Üye

ya bu konuda cevap vermeyeceğim dedim ama şuna bi açıklık getireyim...Sağol hatırlattığın için ben siteye arasıra giriyodum ama pek bir şey yazmıyodum...Zaten evimde netim yok net cafe de olduğum süreç içerisinde girebiliyorum...Zaten msn e eklemiin burası bencede kişisel olrak bize ait olmamalı msn de tartışırız

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

« Selden Sonraki Görüntüler | köylü kadın... »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Karma Konular Katagorisinde ve  Oksijen (O2 ) Cafe Forumunda Bulunan  11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Abdullah Gül 339 oyla Türkiye Cumhuriyeti'nin 11.Cumhurbaşkanı seçildi.Chp Oylamaya katılmazken Genel Kurul'da 448 Milletvekili oy kullandı....

Seçenekler
Stil